Neratovice vyhlásily výběrové řízení na ředitele bazénu

Bazén byl letos v létě zrekonstruován
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Exstarostka Odolené Vody sice byla vybrána do pozice ředitelky plaveckého bazénu, nicméně do ní nenastoupí, proto město Neratovice hledá někoho jiného pomocí výběrového řízení.

Hledá se ředitel

Město Neratovice 29. prosince 2015 zveřejnilo na svém webu oznámení o výběrovém řízení, do kterého se můžete hlásit až do druhé poloviny ledna 2016. Jedná se o pracovní pozici "Jednatel Plaveckého bazénu s.r.o., vedoucí pracovník - ředitel společnosti".

Mezi požadavky patří minimálně středoškolské vzdělání technického nebo ekonomického směru. Velkou výhodou je kvalifikace na provozování bazénů. Nezbytné je také mít organizační schopnosti a řidičský průkaz skupiny B.

"Plavecký bazén neměl žadného pracovníka na pozici vedoucího bazénu na základě jmenování nebo pracovní smlouvy, oba dosavadní jednatelé zůstávají nadále ve své funkci," uvádí starostka Neratovic Mgr. Lenka Mrzílková.

Pracovní náplní bude řízení společnosti a zajištění běžných záležitostí jako je vedení účetnictví a hospodaření, zajištění a projednání veškerých smluv, dohod a externích dodávek, řízení výuky plavecké školy, zajištění funkčnosti technologie, rozvoj konkurenceschopnosti zařízení, výkon zástupce pro živnosti atd.

Přihlášku můžete podat na adresu Městského úřadu Neratovice, který sídlí v ulici Kojetická 1028, k rukám personalistky Dany Šimralové do 22. ledna 2016.

 

Ředitelku bazénu mohla dělat exstarostka Odolené Vody

Ditu Výborovou odvolali i její spolustraníci. Sama chtěla rezignovat.

Na místo ředitelky plaveckého bazénu byla původně vybrána Ing. Dita Výborová, která několik let dělala starostku Odolené Vodě. Ovšem z této funkce byla zastupitelstvem města na konci září 2015 odvolána.

"Paní Výborovou vybrala na místo ředitelky pětičlenná komise složená ze dvou členů rady města v pozici valné hromady společnosti, dvou zástupců nezávislých odborníků se zkušeností s řízením sportovních zařízení a jednoho zástupce Plaveckého bazénu, s.r.o.," upřesňuje neratovická starostka a podotýká, že s paní Výborovou nebyla uzavřena pracovní smlouva. 

Stáhněte siVelikost
PDF icon vyberove_rizeni_na_reditele_plaveckeho_bazenu.pdf118.56 KB
Klíčová slova: