Co vás loni nejvíce zaujalo v rubrice Zdraví?

Primář Tomáš Němec předvádí gastroskop
 

V roce 2015 čtenáři ČtiDoma.cz nejčastěji klikli na  zprávy o nové ambulanci v brandýské nemocnici, daru sparťanských fanoušků z Týnce, rehabilitační akci pro lidi s amputovanou nohou a další.

Nejvíce čtenářů si otevřelo článek Brandýská nemocnice otevřela moderní ambulanci z 27. listopadu. Fotogalerie obsahuje záběry nových ordinací a přístrojů. V textu se pak dočtete vyjádření ředitele nemocnice a starosty Brandýsa nad Labem. Prostředí ukazuje úvodní fotografie.

 

Zástupci fanoušků Sparty z Týnce a vedení benešovské nemocnice

Druhým nejčtěnějším článkem se stal sportovně zdravotnický crossover Sparťané z Týnce podpořili benešovskou nemocnici z 28. prosince. I desítky čtenářů, kteří stiskli tlačitko Like, ukazují na fanouškovské téma. Týnečtí sparťané získali z celostátní akce čtyřicet tisíc korun a pytel plyšáků, které se rozhodli věnovat Nemocnici Rudolfa a Stefanie. Dočtete se také o dalších aktivitách sparťanského fanclubu.

 

 

Radek Berky ukazuje chůzi po kladině

Na třetí příčce se umístil text Bez nohy a bez stresu, vesele do fitnesu z 29. listopadu. Jde o reportáž z rehabilitační akce pro lidi s amputovanou nohou na klinice Malvazinky. Svůj příběh nám popsal bývalý strojvůdce Radek Berky z Kralup nad Vltavou. Prohlédnout si můžete fotogalerii z aktivit handicapovaných sportovců. Akci uspořádala organizace No foot, no stress, jejíž činnost nám popsala její zakladatelka a fyzioterapeutka.

 

Na dašlích místech se pak objevily tyto články:

Silvestrovský humor se zdravotní pojišťovnou (30. 12. 2015). Všeobecná zdravotní pojišťovna nám poskytla nejhumornější dotazy svých klientů v uplynulém roce.

Psychoterapeutka: Xenofobie se nesmí stát normou (13. 9. 2015). Jde o popis besedy s Věrou Kostlánovou Roubalovou, která se profesionálně zabývá pomocí uprchlíkům.

Zakladatel Fokusu: Psychiatrie v ČR je koncept z 19. století (5. 10. 2015). Vyjádření ředitele Pavla Nováka, kritizující poměry v současné psychiatrické péči a uvádí dobré příklady ze zahraničí.

 

Zachovejte nám přízeň i v roce 2016 a dozvíte se novinky o zdravotní péči v regionu.