Přehled tříkrálových koncertů: žáci ZUŠ, Buty i Jaroslav Hutka

Kralupští žáci vystupují v kostele Nanebevzetí panny Marie a sv. Josefa pravidelně
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Mladí hudebníci i kantoři z kralupské ZUŠ, muzikálová zpěvačka M. Martiníková, ale i Buty a Jaroslav Hutka mají koncerty během tohoto týdne.

Fotka z loňského Tříkrálového koncertu v Kralupech

Žáci a učitelé ZUŠ v Kralupech nad Vltavou vystoupí v pondělí 4. ledna od 17 hodin v kostele

Nanebevzetí Panny Marie a sv. Václava. Farní charita v kralupském kostele uspořádala ve spolupráci s kralupskou ZUŠ Tříkrálový koncert, během kterého bude požehnáno koledníkům Tříkrálové sbírky.

 

 

 

Markéta Martiníková vystupuje například v Divadle Broadway v Mýdlovém princi

Muzikálová herečka a zpěvačka Markéta Martiníková (Švábová) na Mělníku v neděli 10. ledna večer zazpívá na Mělníku v Městském kulturním domě (MKD).  Na Tříkrálovém koncertě zpěvačku doprovodí na klavír Václav Tobrman. Hostem večera bude Dětský pěvecký sbor Červánek. V tanečním sále MKD zazní známé melodie z filmů a muzikálů, výběr zajímavých českých hitů a také písničky s vánoční tematikou. Koncert začne v 18 hodin, potrvá do 19:45 hodin. Vstupné je 150 korun.

 

Kapela Buty na Tři krále zahraje v Praze, 17. února vystoupí v Říčanech


Oblíbená kapela Buty zahraje 6. ledna v Hybernii na festivalu Zimohraní. S nimi zde vystoupí Mário Bihári, slovenský romský zpěvák, klarinetista, akordeonista a klavírista působící v Česku. Koncert začne ve 20 hodin, skončí v 22 hodin. „Motto projektu je neměnné - V sychravém a studeném počasí, kdy se dny krátí a ke slovu se hlásí paní Zima, ordinujeme lidem na zahřátí a vnitřní pohodu pořádnou porci dobré muziky - potěší mysl a zahřeje na duši,“ uvádějí pořadatelé. Lístky stojí přes 400 korun. 17. února budou Buty koncertovat prozměnu v Říčanech.

 

Jaroslav Hutka si letos dá až do jara koncertní pauzu

Písničkář Jaroslav Hutka zahraje v úterý 5. ledna od 19 hodin v Klubu Saturnin na Žižkově. Od 9. do 15. dubna letošního roku Jaroslav Hutka nebude koncertovat, protože bude pobývat na jiném kontinentu.

 

Klíčová slova: