Těhotná řidička po autonehodě skončila na chirurgii

Jedno z aut skončilo ve škarpě. Ulice Velvarská ve Velké Bučině musela být uzavřena.
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Velvarská silnice u Velké Bučiny byla na několik hodin uzavřena kvůli autonehodě dvou osobních aut. Nejely ani vlaky.

 

Těhotná řidička skončila ve slánské nemocnici

Kralupští hasiči vyjeli 6. ledna 2016 po 9. hodině k dopravní nehodě u Velké Bučiny dvou osobáků. Kvůli nim byla uzavřena velvarská silnice.

Provoz byl zastaven také na železnici. Všechny vlaky v úseku Velvary - Kralupy nad Vltavou předměstí a zpět byly nahrazeny autobusem náhradní dopravy. Podle webu Českých drah vlaky začaly jezdit ve 13:15.

Na místo přijeli příslušníci HZS Kralupy nad Vltavou a také z Hasičského záchranného sboru SŽDC z Kralup nad Vltavou. Před polednem se vrátili na svoji základnu.

Jedno z aut skončilo v příkopu, druhé v kolejišti asi 300 metrů před silem. Řidička byla v autě zaklíněná a museli ji vyprostit hasiči. "Při nehodě byla zraněna jedna osoba, které byla příslušníky poskytnuta předlékařská pomoc do příjezdu záchranné služby. Následně byla předána do péče ASČR Kralupy a převezena do nemocnice," uvádějí kralupští hasiči.

 "Žena byla přepravena do Slaného na chirurgii. Byla zajištěna. Utrpěla zhmoždění boku a dolní končetiny, jedná se o lehčí poranění. Řidička je těhotná, tak byla do nemocnice odvezena i kvůli dalším dovyšetřením," řekla ČtiDoma.cz Petra Effenbergerová, mluvčí ZZS.

Další nehody v okolí
Kvůli sněhu či alkoholu v krvi stalo několik dalších nehod v okolí. Včera u Zdib srazil řidič dítě na přechodu, na Mělnicku na Nový rok jezdili opilí řidiči, další srazil 91letou babičku.
Kralupští hasiči měli napilno i během Silvestra.
Klíčová slova: