Lyžebraní v Hlavenci se už chýlí k závěru

Bazarovky se vyplatí pro děti i začátečníky
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Pokud chcete letos vyrazit na hory, máme tip, kde sehnat lyžařské vybavení s velkými slevami. Jen kousek od Brandýsa.
 

Bazarovky se vyplatí pro děti i začátečníky

Pokud se chystáte na hory a chcete nové vybavení, můžete momentálně využít povánočních slev a nebo si pořídit bazarovky. Začátečník si může položit otázku, jestli se mu vyplatí koupit nové vybavení a nebo upřednostní levnější variantu z bazaru. Stejně tak to může být v případě malých dětí, u kterých se vybavení kupuje každé dva roky.

Nedaleko Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi, konkrétně v Hlavenci, se do konce ledna koná Lyžebraní. „Výběr lyží je natolik specifická věc, že je nutné se poradit s odborným personálem. Důležité je vědět, že všechny renomované značky jsou na podobné úrovni. Platí také, že pokud rádi lyžujete rychleji, na rekreační lyži v ceně do 9 tisíc Kč nebudete mít z jízdy dobrý pocit,“ říká odborník Zdeněk Hnát, který už 5. rokem pořádá Hlavenecké Lyžebraní, kde můžete od 22. ledna vybírat z nových, ale především použitých lyží za velkoobchodní ceny.

 

Velké slevy

Bazarové vybavení vás vyjde až o 50 % levněji. Přestože zboží je použité, zůstává kvalitní, a pokud lyžujete často, vyplatí se to více, než si lyže půjčit. „Pro představu: bazarové lyže s vázáním nabízíme v rozmezí od 500 Kč do 4000 Kč za ty nejlepší, přičemž původní cena byla 8000 Kč až 30000 Kč. Lyže pocházejí z půjčoven a testovacích center v Rakousku, Švýcarsku a Francie. Lyže jsou rok až tři staré a na všech je udělaný velký servis včetně voskování. Třeba teď v lednu nabízíme ke každým lyžím od 500 Kč, bazarové lyžáky zdarma. Když si zákazník vybere bazarové boty, automaticky je dostane za půlku,“ vypočítává organizátor Lyžebraní.

 

Jen do konce ledna

Na Lyžebraní si můžete vybrat ze širokého sortimentu lyžařského vybavení během posledních dvou lednových víkendů: 22. - 24. ledna 2016 a 29. až 31. ledna. Dostanete se sem např. za 20 minut z Prahy od Černého Mostu. Na místě vám lyže seřídí i s potvrzením.
 

Klíčová slova: