Odvolaný místostarosta Tichovský (ODS): Jsem připraven pomoci městu

Ing. Roman Tichovský je předsedou oblastního sdružení ODS a krajským zastupitelem
 

Bývalý benešovský starosta a předseda tamní ODS oznámil, že všechny funkce spojené s vedením města již předal a je připraven se věnovat rozvoji v oblasti dopravy. Zdarma. 

Ing. Roman Tichovský (*1967) je krajským zastupitelem za ODS a místopředsedou Výboru pro dopravu. Předsedá oblastnímu sdružení ODS.

Bývalý místostarosta Benešova ukončil působení ve vedení města Benešov. Pravomoci předal svým nástupcům Petru Hostkovi a  Jiřímu Švadlenovi.

Funkce řádně složeny

 "Odcházím ze všech svých funkcí a zastupování města Benešov. Jak jsem osobně sdělil panu starostovi, jsem připraven a ochoten pomoci našemu městu bez nároku na jakýkoliv honorář. Dosud jsem funkci předsedy správní rady dobrovolného svazku Přivaděč Javorník Benešov vykonával rovněž zdarma," sdělil ve svém prohlášení Roman Tichovský. 

Chce se věnovat dopravě

"Na rozvoji našeho města jsem připraven se podílet profesně, jako dopravní inženýr. Samozřejmě pouze v případě, že o to bude mít nové vedení zájem. Zásadně však odmítám vykonávat jakékoliv práce a činnosti, které spadají do kompetencí, odpovědnosti a pravomocí nového vedení města," uzavírá Roman Tichovský. 

Klíčová slova: