Čokolády a salámy schoval do kalhot

Nad čtyřicetileným mužem spadla klec
 

Bylo to drama, do obchodu přišel dvakrát a nebýt duchapřítomnosti prodavaček, utekl by s lupem. Teď sedí za katrem! Na svobodě si pobyl jenom půl rok!

Moc dlouho bez škraloupu nevydržel. Muž vyrazil na lup do jednoho z Mělnických obchodů, postupně sebral zboží v hodnotě přesahující tisíc korun. Byly to především salámy a čokolády, které si nacpal do kalhot. Bez zaplacení potom prošel pokladní zónou.


Po vydařeném lupu se do obchodu vydal znovu hned následující den. Už to tak snadné ale neměl. Kávu a salámy si nabral přímo do náruče a drze se snažil projít pokladnami. Prodavačky ale z kamerových záznamů věděly, že už jednou kradl. Duchapřítomně zavřely obchod a přivolaly na místo policii. Muž však prokopl skleněnou výplň a utekl.


Policejní hlídky důvodně podezřelého může po několika hodinách dopadly. Zjistilo se, že byl v minulosti už několikrát trestán. Teď mu hrozí až tři roky vězení.

Takové případy se dějí častěji, například kolem Vánoc Přišli takový zlodějíčci do obchodu v Českobrodské ulici. Podobně pikatní je i příběh muže, který vykrádá sesterny a kanceláře v nemocnicích!

Klíčová slova: