Tipy na dárky za pololetní vysvědčení. Právě teď můžete využít slev

Super dárek pro malé filmaře
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Koncem ledna vám děti školou povinné donesou domů výsledky své práce ve škole. Většina z nich se opravdu snaží, a i když nejste zrovna nadšeni z toho, jak dopadlo, zkuste je motivovat do příštího pololetí. Vysvědčení můžete oslavit i kinem či večeří, nebo malým dárkem. Máme pro vás tipy z redakce i od maminek.

Když je váš malý génius od přírody nadaný a ve škole se neobjeví nic, co by zkrátka nezvládl, neberte to jako samozřejmost a odměňte ho za vysvědčení malým dárkem. Pokud máte doma zase naopak sportovce, který střílí góly na počkání, ale ve škole zrovna nevyniká, tak mějte pochopení a motivujte i jeho nějakou drobností do příštího pololetí, třeba vás na konci školního roku mile překvapí. Každé dítě vyniká zcela jistě z nějakého předmětu. Možná by bylo lepší se přestat rozčilovat nad jednou trojkou z angličtiny a pochválit za jedničky z tělocviku nebo hudební výchovy. Navíc při vybírání dárků můžete využít povánočních slev, které jsou někde až 80%.

 

Tipy na dárky, které vaše školáky potěší

 

Hudba nejen pro jednoho

Váš potomek má jistě mnoho kamarádů a bude štěstím bez sebe, když mu pořídíte přenosný reproduktor. GoGEN BS 022G funguje přes bluetooth, takže žádné kabely, vleze se do každé tašky, je vodotěsný a díky poutku se může zavěsit kamkoli.

Ať postaví dům

Své dítě můžete odměnit kreativní sadou ALBI Stavíme - Dům, se kterou si vaše dítě hravě postaví budovu ze skutečných cihel a malty. Zažije nejen zábavu při stavění, ale i radost z dokončení.

Příšerka je víc než Barbie

Hraje si vaše holčička ještě s panenkami? Pokud jste ji dosud kupovali Barbie, tak ji tentokrát raději pořiďte populární příšerku Gooliope Jellington z řady Monster High.

Šperky na zakázku

Je vaše princezna manuálně zručná, stále něco vyrábí a rozhodně jí záleží, co je v módě zrovna v kurzu? Pak jí jistě udělá radost kreativní sada Výroba šperků MyStyle - designové šperky. Bude moct nosit originální šperky a jistě je velmi ráda bude vyrábět i pro kamarádky, babičky či tetičky.

Čtěte také: Jak udržet rodinný rozpočet na uzdě aneb kde všude se dá šetřit

Lego Síla se probouzí

Snad každý chlapec školní věku viděl alespoň jeden díl legendárních Hvězdných válek, pokud však patří mezi znalce a nenechal si ujít ani novinku "Star Wars: Síla se probouzí", pak ho jistě potěšíte stavebnicí lega Star Wars 75099 Rey´s Speeder.

Usínání bude pohádka

Stále nechce váš malý školák usínat sám? Pořiďte mu noční světlo Varta Mimoň a bude se konečně těšit do postýlky. Mimoňový kamarád na usínání se snadno rozsvítí a pro klid rodičů se po čase sám zhasne.

Pokoj plný hudby

Své dítko milujete, ale poslouchat jeho oblíbené písničky už vás nebaví? Kupte mu radiopřijímač s CD GoGEN Maxipes Fík. Bude si moct za zavřenými dveřmi svého pokoje přehrávat CD a MP3 nebo si pustí rádio.

Malý filmař

Užijte si výlety i dovolené a dokumentaci nechte na ratolestech. Outdoorová kamera GoGEN Maxipes Fík má LCD displej s úhlopříčkou 1,77“, nahrávání videa s rozlišením 720p, vestavěný mikrofon, vodotěsné pouzdro a příslušenství.

Doporučujeme: Chystáte se na nákup hraček? Tak pozor na ty neoznačené

 

A co chystají pro své školáky maminky?

 

Maminka Andrea ze Zahradního Města: "Naše Berenika přinese domů své první vysvědčení. Protože miluje vše živé, rozhodli jsme se s mužem, že jí pořídíme křečka. Alespoň se tak bude učit pečovat o druhé."

Maminka Hanka z Ořechu: "My slavíme spíš výletem či návštěvou akce. Jonášek si určit zaslouží kino a nějakou dorbnost k tomu."

Maminka Katka z Nové Vsi: "Naše Žanetka si přeje už dlouho korálky. Chystám se jí tedy u příležitosti pololetního vysvědčení koupit nějakou sadu, aby si mohla vyrábět sama."

A jak oslavíte vysvědčení vy? Volíte kino, výlet nebo malý dárek?

Klíčová slova: