Smrt na silnici i drahá vykradačka

Rychlá jízda se nevyplatila mladému páru
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Dva mladé životy vyhasly na silnici! Z automobilu se ztratila lesnice a rodinný dům zloděj vybral kompletně.

Devatenáctiletý mladík a dvaadvacetiletá žena, dva mladé vyhaslé životy v jeden den. To je bilance uplynulého víkendu u Příbrami. Nehoda se stala v pátek před půlnocí. Muž podle všech indicií nedodržel předepsanou rychlost. V zatáčce se mu to nevyplatilo, najel na krajnici, kde čelně narazil do vzrostlého topolu. On a jeho spolujezdkyně byli na místě mrtví. U havárie zasahovali i hasiči se speciální vyprošťovací technikou.

Vykradačka za 350 tisíc

Další krádež proběhla na Rožmitálsku. Zatím neznámý pachatel se vloupal do rodinného domu. Vypáčil vstupní dveře a pořádně se napakoval! Peníze, televizory, notebook, tablet, mobilní telefon, šperky, ale i nářadí, sbírku známek nebo mincí. To všechno v tichosti, pod rouškou noci, odcizil!

Lesnice: jde o dechový hudební nástroj, jakýsi přirozený lesní roh, nemá klapky. Používá se pro hraní lovecké hudby a signálů. Cena je různá, od pár stovek do třiceti tisíc korun.

 

Lesnice a kabelka s doklady

Neznámý pachatel se na Příbramsku, V Podlesí, vloupal do zavazadlového prostoru osobního automobilu. Za necelou čtvrt hodinu, kdy auto zůstalo opuštěné, odcizil hudební nástroj – lesnici a dámskou kabelku s doklady. Nebyla to „laciná“ vloupačka. Škoda se vyšplhala na 23 tisíc korun.

 

 

Na příbramsku hraje prim neopatrný styl jízdy

Nehodovost na příbramsku

 

Oproti stejnému období loňského roku počet nehod narostl. Stále vévodí nesprávný způsob jízdy, potom přílišná rychlost – v 31 případech a nedání přednosti v jízdě. Celkem 13 karambolů zavinila zvěř. Na majetku potom vznikla škoda ve výši téměř pěti milionů korun!

Klíčová slova: