Benešovská policie hledá...

Hledají se zájemci o výkon služby v uniformě, na obvodních odděleních, nebo na dopravním inspektorátu
 

Noví policisté najdou uplatnění zejména v pořádkové a dopravní službě. Získají řadu výhod a po vyškolení si přijdou až na 22 tisíc hrubého.

Budete maturovat? Již nyní si můžete zajistit práci

Příležitost mají letošní maturanti i již zaměstnaní, kteří třeba uvažují o změně povolání. "Přivítáme zkrátka všechny ty, kteří mají o toto, pravda nelehké, avšak prestižní zaměstnání, skutečný zájem. Těm, kteří by chtěli „Pomáhat a chránit“, nabízíme práci v přímém výkonu služby – v uniformě, buď na obvodních odděleních, nebo na dopravním inspektorátu," říká mluvčí benešovských policistů Eva Stulíková.

Povahové vlastnosti

Policie nabízí zajímavé a mnohdy až adrenalinové povolání. Zájemci musí zvládnout umění jednat s lidmi, správně a rychle se rozhodovat. V neposlední řadě se očekává nestrannost a spravedlivost.

Policisté mají své výhody

Zaměstnanci získají šest týdnů dovolené i vyhlídku na kariérní postup. Po odsloužených letech se mohou dostat ke kriminální službě, na operační středisko, k pořádkové jednotce, Útvaru rychlého nasazení a podobně. Rovněž se mohou dále vzdělávat, získat bezúročné půjčky, příspěvky na penzijní a životní pojištění či ozdravné pobyty. Po šesti letech služby mají nárok na odchodné a po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek.

Po vyškolení přes dvacet tisíc

"Policistu si sami během dvanácti měsíců vyškolíme. Na škole již pobírá základní plat 17 tisíc korun hrubého, má hrazen pobyt, stravu i dopravu. Probíhá zde výuka zajímavých předmětů, jako je například kriminalistika, psychologie, právo, střelecká příprava a další." sdělila Eva Stulíková.  Po odborné přípravě pobírá nový policista ve 3. platové třídě téměř 22 tisíc korun hrubého.

Náborový plakát Policie Benešov
Klíčová slova: