VIDEO: Utýrali učitelku, za video chtěli balík peněz

Nechtěli ji například pustit ze třídy
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Otřesný případ utýrané učitelky, o kterém jsme vás informovali v pátek má pokračování. Na web liveleak.com uniklo exkluzivní video. Ovšem pozor, je jen pro silné žaludky. 

Na pozadí je slyšet smích. Žáci na učitelku dělají různé posunky, obtěžují ji, ta se před nimi snaží utéct. Podle zdroje blízkého škole, mělo video vzniknout proto, aby jej žáci ukázali řediteli. Ten měl stopnout další prošetřování kauzy a nic nenahlásil policii ani školské inspekci. Podle záběrů to spíše vypadá, že si svoje řádění chtěli natočit „na památku.“

Vyjádření ministerstva: Smrt učitelky prošetří ministerstvo: "Vážnost situace si to žádá."

Setkali jste se s nějakou formou šikany? Chcete nám to říct?                                                        E-mail: zelenkova@ctidoma.cz,  tel.: 778751082

Čtěte, z vyjádření školy! Za smrt učitelky trojka z chování a podmínečné vyloučení

Nechali si zaplatit za smrt?

Počínání žáků ze SPŠ Na Třebešíně je opravdu hrůzné. Naší redakci se dostala informace, že za video měli chtít nemalou finanční hotovost. Napakovali se na smrti pedagožky? Učitelským sborem prochází strach oprávněně, nikdo neví, na koho si partička tří výrostků zasedne příště. Podle našeho zdroje navíc nemají učitelé žádnou podporu ve vedení, to hájí výtečníky a za vyslovení vlastního názoru vyhazuje.

 

Mor dnešní doby

Údajně si měl zdejší ředitel do školy zavolat rodiče dotyčných žáků. Na žádné velké perzekuce ale nedošlo! Zřejmě je to jakýsi mor dnešní doby, kdy školy bojují o každého žáka. Na děti totiž dostávají peníze, kterých není nikdy dost. A samozřejmě by instituce díky kauze ztratila nejen pár žáků, ale především určitý kredit. Potom jí těžko pomohou moderně vybavené učebny a perfektní učitelský sbor.

Určitě si přečtěte i náš páteční článek! Utýrali učitelku: "Ty krávo, ty už učit nebudeš."

Jaké jsou vaše zkušenosti s šikanou ve škole?

Ano, šikanu jsem zažil(a) - jako pedagog
18% (69 hlasů)
Ano, šikanu jsem zažil(a) - jako student
41% (157 hlasů)
Ne, nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal(a)
24% (91 hlas)
Šikana se netýkala přímo mě, ale spolužáka - kolegy
17% (64 hlasy)
Celkem hlasů: 381