Třináctiletá dívka z Vlašimska je znovu v pátrání

Třináctiletá dívka z Vlašimska
 

Pátrání po dívce bylo úspěšné a policisté ji v úterý vrátili k rodičům. Kvůli neshodám však opět utekla a pátrání po pohřešované je proto zahájeno znovu.

V pondělí jsme informovali o prvním zmizení: 
Kriminalisté pátrají po třináctileté dívce z Vlašimska
Pohřešovaná je zdánlivého stáří 13 až 15 let, štíhlé 166 cm vysoké postavy. Má kratší volně rozpuštěné kaštanově hnědé vlasy střižené na mikádo, vpředu s patkou. Na sobě má tmavomodrý kabátek do pasu s kapucí, černé nebo tmavě modré úzké džíny a černé kotníkové koženkové botasky s bílou podrážkou. Má mít batoh s motivem červených růží a černých lebek, obšitý hnědou koženkou.

Benešovští kriminalisté nezletilou dívku vypátrali v úterý 1. března v Praze a v odpoledních hodinách ji předali rodičům. 

Druhý útěk

Dívka však brzo rádno znovu utekla z domova. Otec jí viděl kolem páté hodiny ranní v jejím pokoji. Hodinu potom nepozorovaně odešla z bydliště. Důvodem jejího odchodu jsou osobní neshody s rodiči. Ti její pohřešování oznámili policistům.

Odjela do Vlašimi
Kriminalisté zjistili, že odjela z místa bydliště autobusem do Vlašimi. Předpokládají, že se může pohybovat v doprovodu devatenáctiletého mladíka. 

Volejte 158

Policisté se obracejí se žádostí o pomoc při pátrání na širokou veřejnost. Informace o třináctileté dívce přijme jakákoliv policejní služebna, nebo linka 158 tísňového volání Policie České republiky.

Klíčová slova: