Manželé neodporují a udělají, co se jim řekne

Už jich je více jak 400
 

Hodinoví manželé, ale i manželky, nový fenomén dnešní doby, který se těší velké oblibě. Redakce ČtiDoma.cz se rozhodla zmapovat ty středočeské.

Paninko, tak jsem tady na tu pračku

Náhradní manželé vám opraví první poslední. Navíc nebudou odporovat, stačí dát jasné pokyny a mít v peněžence dostatek peněz. Přidělají poličku, nohu ke stolu, nebo se pošťourají v elektrice. Pracují většinou za přijatelné ceny. Tato služba nahradila dříve hojnou sousedskou výpomoc. Nejvíce se rozšířila po roce 2010. V současné době je různých hodinových manželů více než 400. Velmi často si je objednávají dámy, které žijí takzvaně single, nebo muži, kteří nejsou příliš zdatní v manuálních pracích.

Pište na mail: zelenkova@ctidoma.cz, nebo volejte telefonní číslo: 778751082.

Až uvařím, tak vás pořádně sprdnu

Podobně se začíná rozšiřovat i působnost takzvaných hodinových manželek. Tyto dámy nejen že uklidí, umyjí okna, nebo vyžehlí. Nabízí třeba nakupování, společnost, či hlídání dětí. Z příběhů, které pro vás redakce ČtiDoma.cz vypátrala, jeden za všechny. Muž si najal hodinovou manželku. Ta měla každý den za úkol uklidit, uvařit, zapnout si oblíbený seriál a několik desítek minut po jeho skončení muži volat do hospody a naléhat na něho, aby už konečně přišel domů. Pán byl krátce po rozvodu a vlastně se mu stýskalo po dennodenním stereotypu se ženou.

Manžel&manželka seriál

V dalších dnech a týdnech sledujte zbrusu nový seriál, ve kterém se můžete inspirovat, přečíst si zajímavé příběhy, které tito bezesporu zajímavý podnikatelé mohli zažít. Chcete si se mnou popovídat o svých tipech, zážitcích a zkušenostech? Děláte toto řemeslo a chcete vyprávět svůj příběh? Ozvěte se!