Nechtěně o muže zavadila a tekla červená

Autobus prudce zabrzdil a žena dostala ťafku
 

Žena jen zázrakem přežila napadení. Agresivní pasažér na autobusové lince 183 s trasou Čimice – Háje napadl ženu. Ta o něj zavadila ve chvíli, kdy autobus dobrzďoval v zastávce. Uhodil ženu tak silně, že byla převezena do nemocnice.

U Kolonie tekla krev

Žena krvácela z nosu, a tak řidič přivolal policii. Ti přijeli k zastávce Kolonie a žádali muže o vysvětlení a prokázání totožnosti. Ten však odmítl cokoli sdělovat a jakkoli spolupracovat. Navíc tvrdil, že vůbec nic neudělal.

Rána přišla tak rychle, že žena nestihla zareágovat

Chtěla vystoupit a dostala...

Toto tvrzení však zcela vyvrátil řidič autobusu. Pak se přidali i ostatní cestující, kteří strážníkům popsali, jak se vše událo. Dle jejich shodných výpovědí je zřejmé, že muž ženu napadl několika údery lokty do obličeje. Chtěla vystoupit ve své zastávce, autobus dobrzďoval prudčeji a žena o muže nechtěně zavadila.

Agresor obviněn

Než policie vyslechla svědky, tak přijela záchranná služba. Žena silně krvácela z nosu, a tak zdravotníci rozhodli k převozu ženy do nemocnice. Poté předali strážnici muže přivolaným policistům.

Policie agresivního dvaačtyřicetiletého muže obvinila z výtržnictví. „O jeho míře zavinění se rozhodne ve zkráceném přípravném řízení. O trestu pak soud rozhodne ve lhůtě čtrnácti dnů,“ řekla ČtiDoma.cz Andrea Zoulová, tisková mluvčí PČR.

"Komunikovat" lze i jinak aneb čtěte také:

Ladislav Špaček: Tykání zefektivňuje komunikaci