Nejen Jeden svět, ale i Polepšovna ducha

Polepšete svého ducha
 

Festival dokumentárních filmů můžete navštěvovat od 11. března. Co všechno vás čeká?

Máte rádi dokumenty? Právě startuje festival Jeden svět. Ten začíná již v pondělí 7. března a potrvá do 16. března, ale nezoufejme! Odnože festivalu budou následně pokračovat v různých městech po celé republice. Ve Středočeském kraji je to Benešov, Kladno a Mladá Boleslav.

Polepšovna ducha

To ale nejsou jediné dokumenty, které můžete zhlédnout. Jedenáctého března začíná festival dokumentárních filmů v Řeži. Je to na samém severu Prahy a těšit se můžete na opravdové lahůdky. Vstup je na většinu projekcí zdarma a promítá se v řežské Polepšovně ducha!

Patronát

Patronát nad festivalem převzal pivovar Žatec. V průběhu projekcí tak návštěvníci mohou ochutnávat jejich speciál „Sedmý schod,“ a nebo „Baronku.“

Startujeme

Startovací projekce 11. března je za 70 korun, na své si přijdou fanoušci Amy Winehouse. Právě jí je věnován film Amy, který se bude promítat od 20.00. Dvacátého čtvrtého března přijde na řadu snímek H2Omx, 8.března potom Zázračné dítě internetu – Příběh Aarona Swartze. Oba filmy můžete vidět zcela zdarma. Poslední, závěrečnou projekci si můžete vychutnat 22. dubna. Půjde o švýcarský snímek ThuleTuvalu.

Klíčová slova: