Herci Seriálu Přístav hráli proti hochům z Nagána

Dejdar a hokejové legendy
Zobrazit fotogalerii (20)
 

V úspěšném dílu Vítej, zlatý hattricku ze seriálu Přístav jste mohli vidět naše olympijské vítěze jako Čechmánka, Šlégra nebo Procházku. Natáčelo se opět v Lipencích v osadě Kazín.

Koncem února si protagonisté seriálu Přístav, Čtvrtníček, Blažek i Dejdar a řada dalších zahráli za Zátoku s hokejovým týmem "Old star."

Zlatí Hoši z Nagana 1998

Na lednovém natáčení tak nechyběli slavní čeští hokejisté jako bývalý střední útočník Jiří Hrdina, hokejový trenér a bývalý brankář Roman Čechmánek. V týmu Old star hráli proti Zátoce ještě další olympijští vítězové: kdysi profesionál Martin Procházka a bývalý hokejový obránce Jiří Šlégr, který se vydal na politickou dráhu.

Jako fanda se u stadionu mihl i starosta Lipenců Michal Popek, spolumajitel pozemků na Kazíně, kde se seriál natáčí. Konkrétně ve 47. minutě. Seriál můžete sledovat online na stránkách TVprima.

Seriál z Posázaví

Změna času na pátek seriálu prospěla. Výroba seriálu probíhá v dolním Poberouní v osadě Kazín, která leží na okrajové části městské části Lipence. Podle Josefa Duckého z TV Prima se chystá 82 dílů. Podle našich informací má štáb seriálu Přístav smlouvu pouze do léta. Majitel zatím slyšel jen zvěsti o případné prodloužení, nikdo ho ještě nekontaktoval. Natáčí se zhruba 6 dní do měsíce v místní restauraci Tornádo, kde štáb využívá jednu krajní místnost, ovšem pouze jako maskérnu. Přestože přechod záběrů z venku do hospody je přesvědčivý, interiéry se točí ve studiu. Využívají se i exteriéry přilehlých chatiček, některé z nich jsou ve fotogalerii.  Naleznete zde i fotky přímo z natáčení 49. dílu s hokejisty.

Mimochodem ve stejném místě se odehrává i jedna pivní scéna z filmu Pupendo režiséra Hřebejka z roku. Jeden snímek se točil i na nedaleké skále Kazín.  

I pivovarský kozel si také zahrál v seriálu Přístav

V osadě Kazín shořela chata. Je to dílo žháře?

Klíčová slova: