Jirka hledá štíhlou intelektuálku

Jirka leží v knihách a je to fešák
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Jirka je k mání a hledá novou lásku. Jak by měla jeho nová partnerka vypadat? Možná jste to právě vy.

Jak dlouho už jsi sám a jak bys popsal svoje předchozí vztahy?

V současnosti jsem sám devátý měsíc. Poslední vážný vztah u mne trval dva a půl roku a se svou přítelkyní i s jejími rodiči jsem si rozuměl. Také ona se stala dalším členem naší rodiny, ale postupem času se ukazovalo, že z mé strany jde spíše o přátelský než partnerský vztah. Chápu, že to začal být pro mou partnerku problém, nebyli jsme zcela naladění na stejnou vlnu, můj duševní svět byl někde jinde a postupně to vedlo ke konci. Nicméně zůstáváme v kontaktu a jsme kamarádi.

Jirkovi je 30 let. Pochází z Prahy, kde se i narodil. Mezi jeho zájmy patří tvůrčí psaní, rád by se stal spisovatelem. Vychutná si každou pěknou knihu nebo film, divadlo. Má dvě kočičky, které se jmenují Mia a Robin.

Snažíš se aktivně seznamovat? Kde jsi to zkoušel a s jakým výsledkem?

Nemám mnoho volného času, ještě navíc jsem typ, který nechodí do hospod ani na diskotéky, tudíž seznamování u mne nic moc. Zkusil jsem Seznamku.cz na netu, ale nevím, jestli se tady vůbec někdo seznámil. Můj profil tam pasivně leží, já sám občas někomu napíšu, obvykle se slečna  neuráčí ani odpovědět. Pokud ano a sejdeme se, dozvím se, že jsem hrozně milý, ale ona je jenom „vyučená“ a já člověk s titulem. Pro mne to není hlavní problém, ale nevím, proč mi odpovídá, když to vidí na mém profilu. Ještě kurióznější je případ, kdy se slečna ozvala za opravdu dlouhou dobu, prý nás bylo moc, pak občas komunikovala a nakonec si na Facebook dala info, že má přes 2 roky vztah. Co tyto dívky na seznamce ve vážném seznámení dělají, či co si sobě, či někomu jinému dokazují, vážně nechápu. Od seznamování tohoto typu si tedy nic neslibuji.

Čtěte také: Jirka Kábrt: ,,Miluju historické příběhy". Jirka pracuje jako redaktor

Jak by měla tvoje partnerka vypadat a jaká by měla být? Je něco, co bys netoleroval?

Pokud jde o vzhled, jednoznačně se mi líbí štíhlé dívky. Co se týče duševna, moje partnerka by měla být, nebojím se použít toho výrazu, intelektuálka. Ne zrovna taková, která by se mnou musela ve všem souhlasit, právě naopak. Měla by mít vlastní názor, ale rád bych s ní vedl rozhovory o všem možném a sdílel svoji zálibu v kultuře a turistice. Rozhodně bych netoleroval sobeckost a neschopnost empatie. Přednost bych dal nekuřačce. Myslím, že pokud by splňovala tyto základní požadavky, všechny případné rozdíly by šly postupně sladit.

Co bys nejraději společně s partnerkou dělal?

Jak už vyplývá z mých zájmů výše, rád bych s ní chodil především do kina, do divadla, na koncerty a výstavy. Zároveň se ale nebráním fyzickým aktivitám, jelikož chodím rád na túry, jezdím na několikadenní pobyty, hraju tenis a plavu. Nicméně si vždycky budu čas od času chtít promluvit o filmu nebo knize. Jelikož mám rád tvořivost ve všech jejích podobách, chtěl bych s přítelkyní neustále objevovat něco nového.

Chcete osobně poznat Jirku? Napište mu zprávu na e-mail: kabrt@ctidoma.cz
Klíčová slova: