Kontroly až do neděle. Policajti sbírají body

Až do neděle pod větší kontrolou
 

Dopravní akce pokračuje. Jsou do ní zapojeni také policisté ze Středočeského kraje. Na mušce jste i přes celý nadcházející víkend.

S jarním počasím se zvyšují teploty, ale také rychlost vozů, proto těchto akcí bude přibývat. Právě probíhající dopravní akce s organizací TISPOL je zaměřená především na používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů a dodržování bezpečnostních předpisů v silničním provozu. Akce trvá do neděle 20. března.

Jarní slunce může být zrádné.

Odcizená auta, věci i osoby

Při kontrolní činnosti policisté dohlížejí na dodržování pravidel silničního provozu. Zároveň budou prováděny kontroly po odcizených vozidlech, věcech a pátrání po osobách. Jedním z cílů celého dopravního opatření je snížit počet dopravních nehod a přestupků na pozemních komunikacích.

Akce s organizací TISPOL nasazeno desítky policistů ze Středočeského kraje, a to nejen za všech územních odborů, ale také z dopravního oddělení silničního dohledu a dálničních oddělení Středočeského kraje.

"Kompletní vyhodnocení celorepublikové dopravní akce s organizací TISPOL ze Středočeský kraj bude zveřejněno začátkem příštího týdne," říká tisková mluvčí PČR Jana Šteinerová.