Že Líbímseti? Teď frčí seznamka I LIKE YOU

Proč mladší partnerka, jaké to má benefity? No, pro muže jich pár je...
 

Seznamujete se na seznamkách a máte pocit, že už vás nic nemůže překvapit? Omyl. Na seznamce I LIKE YOU můžete rozdávat lajky jako na Facebooku. Je možné se tam seznámit? To jsem vyzkoušela za vás.

Hned po otevření stránky www.ILikeYou.com na vás vykouknete fotka šťastně vypadajících lidí a nad tím velký nápis ,,Poznej nové lidi”. Když se tam zaregistrujete přes Facebook nebo se přihlásíte, vykouknou na vás profily uživatelů. Ty jsou zobrazeny jako malá fotka, jméno a počet lajků. Lajky znamenají to, kolika lidem se daná osoba líbí.

Co pro vás znamená, že se někomu líbíte? Na to má tahle seznamka jasnou odpověď. ,,Označ, kdo se ti líbí a zjisti, zda je to vzájemné! Procházejte lidi a označte ty, kteří se vám líbí. Zjistěte, zda je náklonnost vzájemná, a začněte chatovat.” V praxi to funguje poněkud jinak.

Jsem online. Teď už jen nasbírat lajky

Když se do téhle aplikace přihlásíte, trošku tápete, co byste tady měli vlastně dělat. Ve svém profilu toho moc vyplnit nemůžete. Jde tam nahrát fotky, vyplnit klíčová slova (kam si napíšete oblíbenou hudbu, nebo oblíbenou značku šamponu) a máte možnost vyplnit krátký text o sobě. Mám vyzkoušeno, že je tam místo zhruba na dvě krátké věty. Při registraci vyplníte také věk a město pobytu. A to je všechno. Nic víc se o vás lidé nedozví a ani vy o nich.

Tyhle možnosti na I like you máte

Důležitý je na téhle seznamce zmiňovaný počet lajků, což vypadá jako taková srdíčka u vaší fotky. Srdíčka (lajky) vám mohou dávat jak holky, tak kluci, takže to není genderově nevyvážené.  Akorát musíte počítat s tím, že když někomu dáte lajk, neznamená to, že vám ho oplatí.

Mimo lajky máte k dispozici návštěvy profilu - abyste věděli, kdo váš profil zobrazil -, známky, což je ohodnocení vašich fotografií jinými lidmi na stupnici od 1 do 10, kde 10 je nejvíc. Nejdůležitější je asi informace o tom, kdo by se od vás nechal pozvat na rande. Tam ale najdete jenom rozmazané fotky, protože přístup sem mají jenom VIP uživatelé. A když chcete být VIP, musíte si to zaplatit.

Ostatní věci placené nejsou, ale zprávy fungují prapodivně. Přestože jsem se tam registrovala před pár lety, přišlo mi cca 5 zpráv, což je vůči poměru zobrazení profilu nepoměr. Ono také kdyby si mohli lidé normálně psát a kontaktovat se, už by neměli důvod připlatit si za to.

Dá se tady seznámit?

Nemůžu mluvit za všechny uživatele, kteří se zde registrovali, nicméně svůj profil mám zde již pár let. Za tu dobu jsem obdržela cca 5 zpráv a 317 lajků. Je mi to platné jako mrtvému zimník. Sledovat, jakou známkou na stupnici mne ostatní ohodnotili, to mě také nezajímá a nevěřím, že někoho ano. Možná je to zajímavé v tom smyslu, že poznáte, jakým typům lidí se líbíte a jakým naopak ne. Ale k čemu to je? Celý koncept téhle pseudo seznamky je hodně povrchní, lajky se dají kupovat, musíte platit za to, abyste se vůbec mohli s někým kontaktovat. Spíše nedoporučuji, to už je lepší portál Lidé.cz.

Jste single a už vás to nebaví? Napište mi na e-mail: turcekova@ctidoma.cz a já vás seznámím! Provedeme společný rozhovor o vašich představách, co očekáváte od partnera, nafotíme pěkné fotky, nebo natočíme krátké video. Vznikne z toho zajímavý článek a na jeho konci kontakt na vás. Jak to může vypadat? Nebojte se, seznamte se.