Pavel hledá ženskou. Může mít děti i pár kilo navíc

Málokterý chlap má vkus na oblečení. Rocker se nezapře
Zobrazit fotogalerii (9)
 

Pavel je single sedmým rokem. Je mu jen 23 let, přesto miluje děti a nejsou pro něj překážkou. S novou partnerkou by rád společně vařil a chodil na rockové koncerty. Máte zájem? Napište mu.

Pavel je single už sedmým rokem. Což je poměrně dlouhá doba, ale on sám to bere sportovně. ,,Na každého láska někde čeká,” usmál se při rozhovoru. Aktivně hledal na seznamce před dvěma lety, ale vždy skončilo jen u psaní. Teď se Pavel rozhodl vzít otěže do vlastních rukou a konečně najít tu pravou svým přičiněním.

 

Proč skončilo vždy jen u psaní?

,,Důvodů je asi mnoho,” říká Pavel. ,,Ale hlavním důvodem byl nezájem druhé strany, když už mělo na setkání dojít. Většinou se slečna vymluvila, že nemá čas, že to nestíhá a podobně. Tak jsem dospěl k závěru, že nejeví zájem, a dál jsem to nepitval,” přiznává a pokračuje:

 

Pavlovi je pouhých 23 let. Má to ale v hlavě už srovnané. Žije ve Vrchlabí v Královéhradeckém kraji. Ale nezáleží mu na tom, odkud jeho láska bude. Miluje zvířata, dobrou hudbu a víno. Má velmi pozitivní vztah k dětem. Klidně by si je pořídil už teď.

,,Dnešní svět je zvláštní. Když jsem poznal dívku třeba na koncertě nebo v baru, myslela si, že mám milion na účtě, velký dům a na dvoře BMW. Ale já se raduji z maličkostí. Hlavně aby bylo štěstí a zdraví. Nepotřebuju majetek, i když by nebylo špatný vybrat si peněz, kolik chceš,” směje se. ,,Mně stačí obyčejná dívka se srdcem na správném místě, nemusí mít padesát kilo s postelí. Mám raději dívky, co mají pár kilo navíc.”

 

Pavel se rozpovídal o tom, jakou partnerku hledá. Měla by být upřímná a tolerantní, měla by mít pozitivní vztah k dětem. A neměla by se bránit třeba kinu, divadlu ani adrenalinu. ,,Také by se měla ráda napít dobrého vína a poslouchat muziku,” libuje si Pavel. ,,A mít ráda vaření, abychom si mohli společně vaření užívat.”

 

Nedalo mi to a zeptala jsem se na Pavlův vztah k dětem.

,,Mám děti rád a hřeje mě u srdce dětský smích. Děti bych chtěl do budoucna, ale pokud by se našla dívka, která by dítě měla, anebo ho chtěla se mnou, nemám s tím problém. Ale beru to tak, že dítě vzniká z lásky, ne z povinnosti,” odpovídá.

 

 

A co vztahy? Jak probíhaly a co si z nich Pavel odnesl?

Jeho nejdelší vztah trval jeden rok. Potom se ale jeho přítelkyně odstěhovala do Ameriky a od té doby nejsou v kontaktu. Podle jeho slov to byl krásný vztah. ,,Ale nežijeme v pohádce. Všechno jednou končí,” dodává. Ačkoliv je to k neuvěření, tohle byla Pavlova jediná láska. Pak už se nenašel nikdo, kdo by ho měl rád takového, jaký je.

Miluje dětský smích. Pavel s neteří

 

Ale jaký tedy Pavel vlastně je? Kamarádi o něm říkají, že je hodný a upřímný člověk. To se dneska moc nenosí, takže se není čemu divit, že na to holky “neletí”. Má svůj názor, svůj život a je samostatný. Má to v hlavě srovnané, ale možná i toho se nejedna žena zalekne. ,,Občas mám špatnou náladu, to na sobě vnímám jako negativní. Ale většinou si napočítám do deseti a je klid,” popisuje.

 

Co dělá Pavel ve volném čase?

,,Miluji filmy, kino, bowling a posezení u dobrého vína. A hlavně festivaly a koncerty. Poslouchám rockovou hudbu, ale snesu i aktuální hity z rádia. Mezi moje oblíbené filmy patří takové, co mají nějaký hlubší smysl. Takže třeba Hvězdy nám nepřály, Papírová města a potom třeba českou klasiku jako Pelíšky, Pupendo a Tankový prapor,” vyjmenovává Pavel.

 

,,Navíc mám doma kočky. Měl jsem taky hada. Ten mi ale zemřel, tak si chci pořídit nového,” A jak si představuje budoucnost? ,,Mým snem je pořídit si krásný dům se zahradou a se psem, kde bychom s partnerkou žili. Ale to nechávám osudu.”

Zaujal vás Pavel a chcete ho osobně poznat? Pošlete mu svou odpověď na e-mail: pobodas@seznam.cz, třeba si padnete do noty.