Jak poznat, že o vás má dívka zájem?

Kyprá žena může být ta pravá žena, vědci si to rozhodně myslí
 

Co dělat, když se vám dívka líbí a chcete vědět, jestli o vás má zájem? Každá to projevuje trochu jinak. Dají se však vypozorovat signály zájmu, či naopak nezájmu. Ty byste neměli přehlížet ani ignorovat. Jaké to jsou?

Určitě znáte situaci, kdy máte o dívku zájem, jenže ta vaše nadšení neopětuje a celkově se nevyjadřuje. Může se stát, že vás bere jen jako kamaráda nebo vaší komunikaci nepřikládá velkou hodnotu. Je dobré vědět, co svědčí o tom, že o vás dívka má opravdový zájem, nebo že naopak obtěžujete.

 

  • Nejdříve ze všeho byste měli společně strávit nějaký čas a trochu se poznat. Těžko si budete vymýšlet, jestli o vás má nebo nemá zájem, když se znáte jenom přes internet. Může jít třeba o společný koníček nebo činnost, kterou provedete společně.

 

  • Pokud se s vámi dívka nechce sejít a vymlouvá se, že nemá čas, anebo vás dostatečně nezná, jsou to signály toho, že nemá zájem. Pokud si píšete víc jak dva týdny přes internet, anebo pokud uběhnul už měsíc od doby, co jste se potkali na nějaké akci, a ona neodepisuje, pravděpodobně zájem nemá.

 

  • Zkuste se dívky přímo zeptat, jestli se s vámi chce ještě vidět. A pokud řekne, že ano, domluvte si společnou schůzku, nejlépe aby bylo předem dohodnuté, co budete dělat. Když vám řekne “ne”, berte to opravdu jako “ne” a už ji neobtěžujte. Hraničí to se stalkingem.

 

  • Jakmile spolu začnete trávit čas, už si můžete všímat toho, jak se ve vaší přítomnosti chová. Pokud je veselejší než obvykle, je to dobré znamení. Stejně tak, pokud je naopak tichá, červená se. To je u každé dívky jiné, zda je nesvá nebo dává otevřeně najevo radost.

 

  • Proč mladší partnerka, jaké to má benefity? No, pro muže jich pár je...
    Naopak pokud zájem nemá, tak se bude spíše natáčet tělem od vás, komunikovat spíše s přáteli nebo jinými lidmi. Zkrátka přímému kontaktu s vámi se vyhýbá nebo odpovídá jednoslovně, stroze.

 

  • Pozdravte ji v přítomnosti jiného muže. I když to zní nelogicky, z její reakce můžete poznat, jestli se necítí dobře, pokud ji takto vidíte s někým jiným - můžete si totiž myslet, že spolu něco mají. Když vám při pozdravu nevěnuje příliš pozornosti a hned se zase začne bavit s doprovázejícím mužem, je to signál, že tudy ne.

 

  • Všímejte si toho, jestli vám dívka někdy zalichotí. Může jít o pochvalu vzhledu nebo vašeho zájmu či upozornění na to, že vám něco dobře jde. Každopádně jde o lichotku. Ne vždy znamená lichotka totéž co zájem, ale je to pozitivní, zvláště je-li to doprovázeno třeba veselou komunikací.

 

  • Zkuste si všimnout, jestli se o vás zajímá a vyptává se vás na různé věci. Pokud ano, je to často signál k tomu, že by mohla mít bližší zájem. Časté je vyptávání se na jiné dívky, zda někoho máte, kam chodíte, co děláte a také otázky, které jsou tzv. zbytečné, takže by na ně mohla sama najít odpověď - ale přesto se zeptá, aby navázala kontakt.

 

  • Směje se vašim vtipům. I když se jim nikdo jiný nesměje nebo víte, že nejsou ani trochu vtipné.

 

  • Všímejte si, jak se chová, pokud se jí náhodně dotknete. Pokud má zájem, pravděpodobně si toho hned všimne. Buď se bude snažit dotek prodloužit, nebo se začervená. Jestli vás bere jako kamaráda, ani si toho nevšimne, naopak, pokud zájem nemá, tak se spíše odtáhne.

 

  • Pozor na to, abyste si nemysleli, když se dívka provokativně oblékne, že o vás má zájem. Hezké oblečení samozřejmě svědčí o tom, že chce, aby se vám zalíbila, ovšem mohou být jiné důvody, proč se chce obléknout do něčeho přiléhavého a provokativního. V žádném případě to neberte jako popud k nějaké akci, dívka vůbec nemusí mít zájem. Zaměřte se spíš na to, jak se chová.

 

  • Pokud se při hovoru dívka naklání směrem k vám a trpělivě vám naslouchá, je patrný zájem z její strany. Jen si dávejte pozor, v jakém kontextu se tak chová. Zda jenom při jednom tématu, nebo vždycky? Pokud se to opakuje, pak můžete zariskovat a zkusit ji někam pozvat.
Víte, co dělat na prvním rande, o čem se bavit, kam jít a čeho si všímat? Každopádně se vyhněte kýčovité romantice, není ani dobré se na prvním rande hned svěřovat se svými problémy