Výborné pivo, zato horší hygiena - nádražka Radotín

Dřez na vymývání půllitrů
Zobrazit fotogalerii (15)
 

Jeli jste někdy do Radotína? Tak to určitě znáte zdejší nádražku. Za výčepem stojí bodrý šenkýř a čepuje hned několik druhů piva. Cenové relace jsou příznivé, jen s hygienou to není nejlepší.

Hospoda pod příznačným názvem Restaurace na nádraží se nám zprvu příliš nelíbila. Ovšem když vejdete dovnitř, máte pocit, jako kdybyste odcestovali časem do minulosti. Na výčepu si můžete dát například Bráník za 25 korun, sedět se dá i venku. Před restaurací jsou dva stoly, za ní potom malá zahrádka. Bylo hezky, takže jsme se usadili venku, je to skoro na perónu, takže můžete pohodlně a kdykoli vyrazit na vlak. Ti, kteří tady chtějí posedět, platí na baru předem, na lístek to ven nikdo nedostane.

Máte tipy na nádražku? Chcete s námi posedět, dát pivo a něco na zub? zelenkova@ctidoma.cz, tel: 778 751 082

Naposledy jsme byli v Senohrabech, tady všechno dopadlo na jedničku! Dobré pivo, obsluha, jídlo. Senohrabská nádražka je na jedničku

Za pivo bych dala plný počet bodů, není mu co vytknout. Navíc tady můžete zkusit i nepaster, který vás vyjde jen o čtyři koruny dráž, tedy na 29. K jídlu je na výběr ze širokého menu. Na menší hlad si můžete dát polévku nebo tlačenku, i s rohlíkem vás to vyjde také kolem dvaceti korun. My jsme zkusili hrachovou polévku a tlačenku. Jídlo bylo luxusní, podobně jako pivo.

A jak dopadla například restaurace ve Vraném nad Vltavou? Místo nádražky nudná pizzerie s drahým pivem

Denní nabídka

S hygienou je to horší. Uvnitř restaurace se moc nevětrá. Navíc dřez, ve kterém vrchní myje sklo, vypadal, jako kdyby se nikdy nevypouštěl a nečistil. Umyvadlo u toalet na tom bylo podobně. Ovšem čistota toalet samotných mne zarazila. Až na to, že místnost nešla zavírat, byly neuvěřitelně čisté. Interiér hospůdky je řešený postaru, na stolech jsou zelené ubrusy a u zdi stojí krásná kamna, štamgasti tady hrají karty.

Kdo Radotín před nedávnem navštívil? Televizní představitel Jeronýma Pražského navštívil Radotín. 

Nám se nádražka líbila, za slunečného počasí jsme poseděli na zmíněné předzahrádce. Ovšem sedět v interiéru by bylo horší, dále se mi nelíbila čistota dřezu a umyvadla. Obsluhu hodnotit nemohu, venku je totiž samoobsluha s platbou předem. Dneska dávám osm bodů z deseti! Chtělo by to něco udělat s čistotou.

 

    8 z 10

Klíčová slova: