PÁTRÁNÍ: Muž z Hradištka si jel pro peníze a už se nevrátil

Lumír Bukač z Hradištka pod Medníkem
 

V úterý 26. dubna měl v poledne odjet autobusem do Prahy pro větší finanční obnos. Dosud se nikomu neozval a ani kriminalistům se jej nepodařilo dopátrat. 

Lumír Bukač (narozen 2. 3. 1966) byl spatřen ve svém bydlišti v Hradištku naposledy v úterý 26. dubna kolem 12. hodiny. Pak měl odjet autobusem do Prahy, kde měl vyzvednout větší finanční částku. Od této doby se nikomu z blízkých neozval.

Je zdánlivého stáří 50 až 55 let, střední 197 cm vysoké postavy, má modré oči a krátké prošedivělé vlasy. Na levé paži má modré tetování s motivem srdce s mašlí a doplněné textem “Love”.

Byl oblečen do světle modrých džín Lewis Strauss, zelené bombra s oranžovou podšívkou, béžovo-modré mikiny s velkým nápisem Adidas a bílého trička Adidas. Na nohou měl červené sportovní boty, také značky Adidas. U sebe měl černou tašku na zip se zakulacenými horními rohy a starší bílý telefon Samsung, osobní doklady, světle hnědou koženou peněženku a přibližně 120 korun v drobných.

Kriminalisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k pohřešovanému přijme jakákoliv policejní služebna nebo linka 158 tísňového.

Klíčová slova: