Čtyři auta a jeden náklaďák se srazily u Žebráku

Na místě se vytvořila sedm kilometrů dlouhá kolona
 

Dálnici D5 uzavřela u obce Žebrák vážná dopravní nehoda čtyř osobních automobilů a jednoho kamionu, vytvořila se zde sedm kilometrů dlouhá kolona a na místě byly dvě zraněné osoby. 

Policie dostala hlášení o dopravní nehodě těsně před devátou hodinou ranní. Na 36. kilometru, u obce Žebrák, mělo dojít k nehodě 4 osobních a jednoho nákladního automobilu. „Příčinu dopravní nehody zatím neznáme, oznámení jsme dostali krátce před devátou hodinou s tím, že na 36. kilometru dálnice D5 došlo k dopravní nehodě 4 osobních vozidel a jednoho nákladního. Na místě měla být dvě lehká zranění,“ říká Jakub Vinčálek, mluvčí středočeské policie.

Na místě byly dvě lehce zraněné osoby. „Vyjížděli jsme k dopravní nehodě na dálnici D5, ošetřili jsme dvě lehce zraněné osoby a převezli je do nemocnice v Hořovicích,“ říká Petra Effenbergerová, mluvčí středočeské záchranné služby.

Na místě se vytvořila sedmikilometrová kolona, okolo půl jedenácté policie zprovoznila alespoň jeden jízdní pruh. V tuto chvíli už projedete.