Dolní Břežany dobývají slávu na Facebooku

 

Facebooková stránka Život v Dolních Břežanech dosáhla osmi set fanoušků a informuje o regionálních událostech i z jiných obcí. Obec také využívá YouTube kanál a chystá se na Twitter.

Facebooková stránka „Život v Dolních Břežanech“ již má 800 fanoušků a je tak nejpopulárnějším facebookovým profilem obce na pravém břehu Vltavy v okrese Praha-západ.

Na stránce se objevují čerstvé informace z kulturního, společenského a sportovního dění. Profil je systematicky spravován a má regionální přesah a informuje o událostech v jiných obcích.

„Dlouhodobou snahou vedení obce je transparentně a efektivně komunikovat s občany. V roce 2013 jsme spustili nové webové stránky obce, které získaly několik ocenění a nabízí řadu elektronických služeb. V únoru 2014 jsme zřídili obecní facebookový profil, který je dalším důležitým komunikačním kanálem obce. Pro sdílení videí z obecních akcí a záznamů ze zasedání zastupitelstva využíváme videokanál na YouTube. V příštím roce bychom chtěli začít komunikovat také prostřednictvím sociální sítě Twitter, která postupem času získává na významu,“ sdělil Věslav Michalik, starosta obce Dolní Břežany.

Klíčová slova: