SOUTĚŽ: Vyhrajte konopné mazání

Vyhrajte konopné mazání, které vám uleví od bolesti
 

Konopí bylo od pradávna užíváno k léčení, protože tlumí nejrůznější bolesti. Pomáhá při žaludečních problémech, zvyšuje chuť k jídlu a má celkový tlumivý účinek.

Z konopí se dělá celá řada mastí. Jsou vhodné na opruzeniny pro kojence, na určitý druh lupénky, na ekzémy. Konopný olej je bohatý na esenciální mastné kyseliny, vitaminy A, B1, B2, B6, C a E, fytin (používaný v lékařství při léčbě chudokrevnosti) a kyselinu kanabidiolovou, která má silný baktericidní účinek. Je také zdrojem důležitých minerálních látek – vápníku, sodíku, fosforu, hořčíku, draslíku i železa, manganu, zinku, křemíku či platiny. Používá se mimo jiné při léčení neurodermitidy (lupénky) a jiných chronických chorob kůže. Dále chrání pokožku před vysoušením, předčasnou tvorbou vrásek.

A vy můžete vyhrát pět balíčků obsahující produkty Konopné mazání a Ortho Help complete v hodnotě 500 korun. Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku. Více o ceně se dozvíte ZDE.

Kolik druhů Konopného mazání vyrábní společnost Pharma Future?

A: 1

B: 2

C: 3 

Správnou odpověď pošlete na náš e-mail info@ctidoma.cz. Do předmětu e-mailu napište heslo: Konopné mazání a do těla e-mailu své jméno a adresu, kam vám můžeme výhru poslat. Soutěž probíhá do 13. května do 12 hodin. Vyhrává každá 50. správná odpověď.

 

Získejte přípravek na výživu kloubů, chrupavek a vazů.

V balíčku je přípravek Ortho Help collagen a Konopné mazání extra chladivé. První přípravek obsahuje kombinaci vysoce účinných a osvědčených aktivních látek na výživu kloubů, chrupavek a vazů a dále extrakt zázvoru jako tradiční přírodní látku asijských, indických a arabských kultur. Důležitou složkou je také +Vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu a zároveň k ochraně buněk před oxidativním stresem. Varianta v gelu navíc účinkuje téměř okamžitě a přináší kýženou úlevu při bolestivosti kloubů, svalů a šlach. Prokrvuje a potlačuje pocit ztuhlosti.

Konopné mazání extra chladivé s pěti procenty konopného oleje. Účinné látky mají na kůži chladivý, osvěžující, prokrvující a relaxační účinek bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky. Příjemný chladivý účinek na kůži přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak pocit úlevy v okolí postižených partií. Lze lehce vmasírovat do kůže, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocty. Bez syntetické parfemace. Dermatologicky testováno.

Pokud u nás nevyhrajete, můžete získat přípravek Otrho Help 180 tbl. a emulgel za příznivou cenu 399 korun, když při objednávce na e-shopu www.pharma-future.cz zadáte slevový kód "Receptář".

Pharma Future je generálním partnerem akce Srdce pro seniora
Společnost Pharma Future vyvíjí a vyrábí vysoce specializované a sofistikované produkty, které každou svou jednotlivou účinnou substancí, její kvalitou, čistotou a dávkováním by mohly být samostatně prodávanými produkty. Pharma Future se soustředí na přípravky komplexně, vybírá a dávkuje aktivní substance z hlediska jejich maximální účinnosti, biologické využitelnosti a čistoty a kombinuje je do sofistikovaných formulací, které vždy pokrývají maximum potřeb pacienta dle dané diagnózy. Získává tak špičkové přípravky nesrovnatelné s žádnými na současném trhu a přináší tak inovace na poli vědy přímo k pacientům s maximální efektivitou a účinností.

Klíčová slova: