Rande do 30 minut! Přes aplikaci do mobilu

Informace pohodlně ve Veltrusech
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Nevysedávejte u počítače a seznamte se okamžitě. Mentos představil novou aplikaci do Androidu. Jmenuje se #JsemPro a můžete se tak spojit s lidmi ve vaší blízkosti. Jakmile oba potvrdíte setkání, oba máte do schůzky jen 30 minut.

Jak to funguje? Napřed si jednoduše nainstalujete aplikaci #JsemPro, můžete si ji stáhnout na Google Play. Hned po jejím spuštění máte možnost kliknout na mapu a podívat se, kdo je ve vaší těsné blízkosti. Ale pozor. Nevyhledá to jenom tak ledajaké lidi, ale lidi stejných zájmů.

 

Když objevíte někoho, kdo bude mít stejné zájmy a bude se vám líbit, můžete s ním hned navázat spojení a pozvat ho na setkání v reálném světě. To vám druhý musí potvrdit. A pak už máte pouhých 30 minut na to, abyste se setkali! Takže už žádné vysedávání u kompu jako dřív.

 

Vytvořte událost a zaneste ji do mapky

Všichni víme, že facebookové události fungují jedině tehdy, když si jich vůbec všimneme, ale často si pak musíme na mapce ještě vyhledat událost a zjišťovat, kde to vlastně je. Tady to funguje opačně.

 

Jednouše kliknete na mapku a zjistíte, co zajímavého se právě koná ve vašem okolí. Může to být párty nebo třeba kolektivní sport, venčení psů nebo společná zmrzlina. Vtip je v tom, že si tam každý může vytvořit, co chce. Může to být banalita, podstatné je, že se může kdokoliv zapojit. Rovněž vy můžete vytvořit událost podle svého gusta a sledovat, kdo na ni dorazí.