Ženská erotika není tabu. Zajděte na L'AMOUR párty

Večírek L´AMOUR posiluje emancipaci ženské erotiky
Zobrazit fotogalerii (9)
 

Láká vás zajít na erotickou párty, ale stydíte se? L´AMOUR je večírek se svůdným programem, ale na úrovni. Tento nový projekt dává ženám prostor vyjádřit svoje erotické postoje a potřeby. Už žádné obtěžování a nemístné poznámky. V rámci L´AMOUR párty můžete objevovat erotiku beze studu a ještě se dobře pobavit.

Přestože se pořádá řada erotických akcí, často bývají jednostranně zaměřené a slouží spíše k potěšení mužského oka. Na takovou akci se bojíte zajít, protože nevíte, co vás tam čeká a jestli akce nebude překračovat vaše přesvědčení. To se vám nechce riskovat, tak raději zůstáváte doma.

 

“My bychom se však rádi zavděčili také ženám, aby se mohly pobavit a užít si erotickou zábavu, ale ze ženského pohledu,” říká Sida Strauch, zakladatelka a organizátorka projektu L´AMOUR“Akce je zajímavá tím, že nic podobného v tomto duchu u nás ještě nebylo. Ženy mohou na večírku nasát inspiraci a objevit krásu ženství. A přesvědčit se, že erotika nemusí být jen vulgární, dá se pojmout hezky a stylově,” říká Sida a věří, že právě ženám se bude na večírku líbit.

 

Co vás na L´AMOUR párty čeká?

Celým večerem bude provázet Sony Vargas. Dozvíte se zajímavosti o korzetech a latexovém oblečení. Můžete se těšit na bondage show přední české riggerky Edny s partnerkou a nebude chybět módní přehlídka, která bude tím zajímavější, že modely nebudou předvádět profesionální modelky, nýbrž múzy, či přímo zákaznice designérů. Na místě budete mít možnost zakoupit si jak prádlo a latexové oblečení, tak spoustu osobních doplňků. 

 

“Celý večer bude mimo jiné proložený burleskním tancem a čeká vás jedno překvapení,” dodává Sida Strauch. Rozhodně však nemusíte strávit celý večer sledováním L´AMOUR programu. Ochutnat můžete třeba speciální drink L´AMOUR a pokochat se nástěnkou erotických fantazií nebo fotografiemi na plechových destičkách umělce Honzy Sakaře. S ním se můžete dohodnout i na vlastním focení. 

 

Můžete si také vyzkoušet spodní prádlo a chvilku v něm pobýt v malém boudoiru. "Naším cílem je uspořádat večírek, který bude oslavovat ženství, a chceme, aby se lidé dobře bavili a nechali se inspirovat," říká Sida a nabádá, aby se návštěvníci na akci uvolnili a byli sami sebou.

Erotický večírek L´AMOUR proběhne v sobotu 21. května od 18 hodin. Program odstartuje až v 19 hodin, do té doby se můžete aklimatizovat. Po zakončení oficiálního programu je připravena pro návštěvníky after párty. Kde akce bude? 

 

Chcete vyhrát volné vstupenky? 

Máme pro vás připraveno 10 volných vstupenek na erotický večírek L´AMOUR. Stačí následovat instrukce uvedené na Facebookové stránce ČtiDoma.cz, odpovědět na soutěžní otázku a pak už se můžete těšit na vyhlášení výherců vstupenek. Soutěž trvá až do 20. května 23:59. Všem výhercům budou zaslány vstupenky e-mailem v elektronické podobě.