Miss Agro se stala Lada Pařízková, mejdan jel až do rána

Michaela Rejzková
Zobrazit fotogalerii (14)
 

Osmnáctý ročník Miss Agro je minulostí. Vítězkou se stala třiadvacetiletá studentka Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Lada Pařízková. Ale o to vlastně ani moc nešlo. Hlavní bylo, že si několik tisíc lidí užilo nefalšovaný open air festival v nejkompaktnějším univerzitním kampusu v Čechách.

Velká party začala už ve dvě odpoledne. A kdy se končilo, to se vlastně ani pořádně neví. Kdybyste se zajeli do Suchdola podívat teď, jsme si téměř jisti, že tam najdete hloučky pospávajících. Bylo to totiž fakt náročné. Propít se až do střízliva, to nezvládne jen tak někdo. Důvodů, proč si dát nějakého toho panáka, bylo dost a dost. 

O dobrou náladu se starala hlavně vystoupení legendárních kapel Sto zvířat a Buty. K zahození však nebyl ani Honza Nedvěd ze skupiny Bek Ofis nebo třeba ukázka ČZU Cheerleaders a další interpreti. To nejdůležitější, tedy slavnostní vyhlášení nové Miss Agro, přišlo těsně před desátou hodinou večerní. Pravda je, že některým jedincům bylo potřeba slavnostní akt převyprávět až následující den. Na pódium už v podstatě neviděli, natož aby vnímali, co se na něm děje. 

V každém případě, titul si odnesla bývalá profesionální atletka Lada Pařízková. Spekulovat, jestli byla vážně nejhezčí, nebo ne, asi nemá vůbec smysl. Plnoletost festivalu byla oslavena ve velkém stylu a o to tady hlavně šlo. Kdo přežil, přesunul se do univerzitního klubu Kruháč, kde se konala after party. Co se tam dělo, však zůstane navždy zahaleno rouškou tajemství. Pro jistotu...

A jen tak mimochodem, dívky možná už příští rok zabodují v jiných soutěžích krásy. Máme pro ně tip, když jsou z té zemědělské univerzity. Co takhle Miss kompost