Rychlá jízda skončila nehodou, řidič musel do nemocnice

Zásah se obešel bez větších problémů
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Rychlá jízda, nepřizpůsobení se stavu vozovky a nepozornost. Všechny tyto faktory zřejmě stály za dopravní nehodou mezi Černošicemi a Radotínem. Osobní vůz Octavia se dostal mimo silnici, řidič byl převezen do nemocnice. Zranění naštěstí nejsou vážná.

Řidičům, kteří včera večer jeli do Radotína, případně do Černošic, nejspíš vystydla večeře. Kvůli nehodě totiž byla na několik desítek minut výrazně omezena průjezdnost inkriminovaným místem. Jednotka hasičů z Černošic-Mokropsů však pracovala bez zbytečných průtahů, takže se zdržení podařilo snížit na nutné minimum.

Ze všeho nejdřív bylo samozřejmě postaráno o řidiče. Vrtulník zasahovat nemusel, jeho zranění nebyla ohrožující na životě. Poté hasiči učinili veškerá protipožární opatření včetně zasypání uniklých provozních kapalin. 

Následně byl případ předán Hasičskému záchrannému sboru Řevnice a černošická jednotka se vrátila zpět na základnu. Takové štěstí jako řidič Octavie bohužel neměli lidé u Senohrab. Během nehody tam vyprchaly dva životy. 

 

 

Klíčová slova: