Foto: Kuriozity ve středu Čech, zastávka, do které se zaručeně neschováte

Speciální zastávku najdete v Úvalech
 

Fotokuriozity tohoto týdne nabízí opravdu nevšední zastávku, která byla vystavena v Úvalech. Podobně nevšední je i domov, který si našla pražská sýkorka. Muži prý neumí močit a neštěstí se stalo na okraji Prahy, z kamionů se tady vysypaly stovky piv

Fotokuriozity tentokrát nabídly nevšední pohled na jednu lavičku. Proč dělníci postavili takový nesmysl? Odpověď je jednoduchá. Na projektu spolupracovaly dvě firmy a ty se špatně domluvily.

Dneska už se do zastávky dostanete a můžete se dokonce posadit na lavičku. O lavičce psala kolegyně Michaela: Úvalská lavička obklíčená zábradlím pobavila okolí.

Jak jste na tom vy, pánové?

Na pražských záchodcích pánové potřebují návod na to, jak blízko mají přistupovat k mušli. Močili totiž na podlahu a to se samozřejmě místnímu personálu vůbec nelíbilo. Tak pánové, ač podroušení, dodržujte správnou vzdálenost!

Na okraji Prahy se podařilo řidiči náklaďáku vysypat celý náklad na silnici. Nad ztrátou zaplakalo srdce nejednoho pivaře. V hostivařském Albertu pro změnu nepoznají mleté maso.

Poslední fotokuriozitou pro dnešní den je schránka, ve které bydlí sýkorka. Kdo ví, buď si opravdu našla nevšední budku, a nebo je to minimálně dobrá výmluva pro to, abyste nedostávali otravné reklamní letáky.

Klíčová slova: