Hlasujte! Vybíráme nejkrásnější radnici

Radnice v Roudnici nad Labem
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Hlasování o nejkrásnější či nejošklivější radnici je zahájeno. Prohlédněte si přihlášené fotografie a pomozte nám vybrat tu nejhezčí. A nebo pošlete svoji, my ji do soutěže připojíme.

Je radnice ve vaší obci či městě ta nejkrásnější ze všech? Chcete se pochlubit? Myslíte si, že sousední město na vás prostě nemá? Uvidíme. Vyhlašujeme soutěž o nejkrásnější radnici či městský úřad ve středu Čech. Ale zúčastnit se mohou i ti, jejichž radnice či městský úřad jsou naopak pěkně ošklivé. My totiž oceňujeme originalitu fotky. Ale hlasovat o vítězi budete vy, naši čtenáři. Autor snímku, který obdrží nejvíc hlasů, vyhraje víkend v malebném penzionu Polka, kde pečou vlastní domácí chléb a odkud je to jen kousek na všechna zajímavá místa Šumavy.

 

O co se soutěží?
1. místo - Ubytování na prodloužený víkend pro 2 osoby včetně polopenze v hodnotě 3 000 korun
2. místo - Ubytování na víkend pro 2 osoby v hodnotě 2 000 korun
3. místo - Bochník domácího chleba zdarma k vyzvednutí na místě!

Do soutěže byl zařazen každý, kdo nám poslal e-mailem fotku "své" radnice či městského úřadu. Na vás, našich čtenářích je, abyste pomohli vybrat ten nejlepší obrázek a zároveň rozhodli o tom, kdo si užije víkend v penzionu na Šumavě. A pokud zde sami máte soutěžní snímek, požádejte o pomoc přátele, kamarády, sousedy, prostě všechny, kdo vám mohou dát hlas a zajistí vám vítězství. Ukončení hlasování je v neděli 5. června v 18.00. Vyhlášení vítězů proběhne 6. června. Zvítězí ten, jehož snímek získá nejvíc hlasů.

 

O penzionu, ale i skvělých místech na výlet si přečtěte v článku Tip na výlet: Povodí Vydry, Vojtěch nebo Kvilda. Vyhrajte ubytování na Šumavě 

 

Chcete se ještě zúčastnit? Není problém - soutěžní fotografie posílejte na info@ctidoma.cz. Fotografie musí být v dostatečném rozlišení pro online zobrazení a e-mail musí obsahovat celé jméno a adresu soutěžícího. V předmětu e-mailu musí být napsáno "Soutěž o víkend v penzionu Polka". Konkrétní radnice či městský úřad musí být pak přesně pojmenován - například Magistrát hlavního města Prahy.