Pomozte! Policie pátrá po této dívce, neviděli jste ji?

Pokud jste Denisu viděli, volejte na linku 158
 

Neviděli jste patnáctiletou Denisku Vlčkovou? Dívka byla naposledy viděna včera kolem šesté hodiny večerní na autobusovém nádraží v Dobříši. Od té doby se nikomu neozvala. Policisté tak prosí širokou veřejnost o pomoc. Pokud by měl o ní kdokoli zprávu, nechť ji neprodleně nahlásí na nejbližší služebnu nebo volá linku 158. 

Denisa měří 160 centimetrů, je štíhlá a rovné blond vlasy má česané na patku. Nosí dioptrické brýle, má kulatý obličej a hnědé oči. Zmizení dcery nahlásila včera před půlnocí její matka s tím, že s ní byla ještě večer v telefonickém kontaktu. Od této chvíle však o ní bohužel není vůbec žádná zpráva. 

Naposledy měla Denisa oblečené krátké modrobílé kraťasy s žíháním, silonky, růžovou mikinu s nápisem přes hrudník, modré tričko s hvězdičkami a černé neznačkové boty. Na zádech měla sportovní batoh tkaničkového typu tzv. vak značky Nike.

Případ řeší příbramští policisté spolu s dalšími středočeskými kolegy. Nejen oni přivítají každou pomoc, která by vedla k nalezení mladé slečny.