Pavel hledá sličnou slečnu

No není to fešák?
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Pavel je single a teď to chce změnit. Diskotékám neholduje, to raději zajde na dobrou kávu. Zajdete na ni s ním?

Pavel patří mezi lidi, které jenom tak nepotkáte. Vystudoval Pražskou konzervatoř a Gymnásium Jana Nerudy s hudebním zaměřením (nyní se označuje GMHŠ). Hraje tedy na klasickou kytaru a hraní dokonce i vyučuje. Mezi jeho zájmy patří poslech hudby a hra na kytaru, vyučování, sport nebo třeba žonglování s diabolem.

Čtěte také: Zuzka se seznámila dva týdny po vydání článku a se svým objevem jsou stále spolu. “Jakmile se článek objevil, obdržela jsem první odpovědi a dala si rande. Moc jsem si od toho neslibovala, ale zašli jsme na pivo a jsme spolu doteď,” prozradila.

 

“Oslovit holku na ulici nebo v tramvaji je čím dál těžší, lidi neustále někam spěchají. Přesto si myslím, že by si to měl každý aspoň jednou vyzkoušet,” říká Pavel. Jedním dechem však dodává, že větší úspěch zaznamenal přes seznamky na internetu. Proto se také rozhodl vyzkoušet seznamku ČtiDoma.cz.

Pavel (26) pochází z Prahy. Miluje rozmanité druhy kávy, sladkosti a nealko limonády. Doma má černobílého kocourka Tlapíka. Ve volném čase jezdí na koni a zajímá ho pyrotechnika.

 

“Vzhledem k tomu, že na noční akce a diskotéky nechodím, mám málo možností, jak se seznámit. Najdete mne spíše v kavárnách, kde mám koncerty, anebo u sportu,” přiznává a usrkuje své espresso. Jaké sporty Pavla baví? Dvakrát týdně hraje ping-pong, chodí do fitka anebo si jde zaplavat. Občas jezdí na kole a hraje badminton.

 

“Ve fitku jsem se nikdy neseznámil, tam je moc velká konkurence!” směje se Pavel. “Nejsem namakaný Schwarzenegger, ale něco se sebou dělám. Jsem spíše umělecký typ, miluju hudbu. Milovníky disca a popu však zklamu, mezi moje oblíbené interprety patří například John Williams nebo Julian Bream.”

Případnému vztahu nechával dlouho volný průběh, teď by tomu rád pomohl. “Jsem sám už poměrně dlouho, pár let to bude. Dnešní doba přeje hlavně úletům a volnějším vztahům, to je můj názor. Nemám rád nezodpovědnost, takže když sex, tak jedině bezpečný. Sex je důležitou součástí vztahu, je to intimní kontakt mezi dvěma lidmi. Ale obezřetnost především,” stojí si na svém.

 

A koho Pavel hledá? “Nemohu jednoznačně popsat, koho hledám, to vyplyne až časem. Každá mne dokáže něčím zaujmout nebo okouzlit. Momentálně se však věnuji spíše svým koníčkům a snažím se hledat přes internet. Takže slečny, tady mě máte,” směje se.

 

  • Chcete se seznámit s Pavlem? Napište mu zprávu na e-mail: blaha17@centrum.cz anebo na jeho Facebook: Pavel Bláha.