Léto je za dveřmi. Koupete se bez plavek?

Koupání bez plavek je zdravější. Ale všechno má svoje pravidla
 

Letní období se blíží. A s ním spojené krátké sukýnky, zmrzky a chození na koupák. Na veřejných koupalištích bývá hlava na hlavě, spousta lidí preferuje koupání bez plavek. Ne všichni jdou ale na koupák za účelem osvěžení. Přečtěte si, co byste rozhodně neměli tolerovat.

Koupání bez plavek je některými lidmi oblíbené. Studené plavky nebývají pohodlné a přejí různým infekcím, hlavně v případě žen. Spousta žen, které se opalují, navíc nechtějí mít opálené plavky na těle. Nepohodlnost platí pro lidi při těle, nechtějí však ostatní pohoršovat svou nahotou. A tak zajdou na nuda pláž. 

 

Přestože je koupání bez plavek pohodlné, je dobré nezapomínat, že ne všichni se přišli jenom vykoupat. Léto přeje voyerům a pedofilům, a to nejen na nuda plážích. Platí tady určitá pravidla, která se vyplatí znát, ať už jste svlečení vy, anebo někdo ve vašem okolí.

 

  • Lidé by se na nuda pláži měli chovat úplně stejně jako na běžných plážích. Jediný rozdíl je v tom, že nemají plavky.
  • Koupat se bez plavek je možné jedině tam, kde je místo označeno velkou cedulí “NUDA PLÁŽ”. Jestliže se někdo odhaluje na pláži, kde mají všichni plavky, je to krajně nevhodné a může si vykoledovat přestupek.
  • Pokud se někdo na veřejné pláži svlékne, přičemž je to vám anebo dalším osobám nepříjemné, nebojte se ho na to upozornit. Měl by se obléknout.
  • Na nuda pláži je zakázáno souložit anebo se to mininálně považuje za krajně nevhodné. Pořád jde o veřejné místo a kolem nuda pláže mohou chodit děti. Ty mohou navíc být přímo na nuda pláži. Souložení je tady opravdu mimo.
  • Muži na nuda pláži se obávají erekce. To se samozřejmě může stát, doporučuje se plavat ve studené vodě. Na nuda pláže ovšem obvykle nechodí modelky, ale často starší ročníky. Po chvilce si lze údajně na nahotu zvyknout. Promenádovat se po pláži s erekcí je ale krajně nevhodné a považuje se to za pohoršující. 
    Bez plavek je to mnohem zdravější
  • Děti mohou chodit na nuda pláže, nahota sama o sobě pro ně není nic špatného a podle odborníků pomáhá dětem přijmout vlastní tělo. Samozřejmě něco jiného je, pokud by se někdo z naturistů začal chovat nevhodně. Proto nejsou na místě jakékoliv sexuální praktiky. Je něco jiného nahota, něco jiného erotika. 
  • Naturisté musí počítat s tím, že je někdo na nuda pláži uvidí obnažené. Není to však účelem nuda pláže, abyste okukovali někoho jiného anebo někdo jiný vás. Je nevhodné po naturistech pokukovat, pokud jste sami oblečení.
  • Když jste na nuda pláži, tak míra zájmu o vaši osobu údajně málokdy překročí meze. Avšak může se stát, že si vás někdo “vyhlédne” a jeho pohledy vám budou nepříjemné. V takovém případě se doporučuje slušně ho upozornit, aby si vás nevšímal/a, nebo se posunout o kousek dál. 
  • Je zvykem chodit na nuda pláž buď ve dvojici, nebo o samotě. Samotář však musí počítat s tím, že se bude okolí více zaměřovat na jeho chování. Proto by se zde jednotlivec neměl pokoušet navazovat kontakty. Nuda pláž není dobré místo k seznamování. Většina naturistů tady chce mít klid. 
  • Jestliže se kdokoliv na nudistické nebo veřejné pláži chová nevhodně, obtěžuje okolí a ani po upozornění nereaguje na prosby vaše či vašeho okolí, můžete na něj zavolat správce koupaliště. Prvně však vždy zkuste ústní domluvu.