Umíte sbalit holku? Zkuste to nanečisto

Proč mladší partnerka, jaké to má benefity? No, pro muže jich pár je...
 

Jak sbalit holku a nezvednout se přitom od počítače? Tady je možnost, jak trénovat balení nanečisto. Takže pánové, hurá do toho.

Jestli se vám doposud nedařilo sbalit holku, možná děláte něco špatně. Ale to se teď může změnit, protože je tady rande, které si můžete vyzkoušet nanečisto. Nevěříte? Je to snadné. Nemusíte nikam chodit a nic platit. Nedá to ani moc práce. Jediné, co musíte udělat, je pohodlně se usadit do svého křesílka a zahrát si na to, že jste si vyrazili do klubu a usilujete o krásnou ženskou. Jenom jako.


Vyzkoušejte si hru nanečisto. Interande je krátký interaktivní film. Jakmile si film přehrajete, už jste ve hře. A co musíte udělat? Vaším cílem je sbalit krásnou holku, kterou uvidíte v klubu. Co budete holčině říkat, to už je na vás. Máte vždy na výběr z několika možností, na které můžete kliknout myší. Začíná to seznámením s dívkou, jejíž jméno si musíte zapamatovat. A co dál? 

 

Je už na vás, jestli dojdete k úspěšnému sbalení holčiny. Hra má několik různých konců. Úspěch se tak počítá cca od 80 procent výše, nejlepší je ale dosáhnout 100 procent. Když vám to nevyjde napoprvé, nezoufejte. Zkoušet to můžete, kolikrát chcete. Nezapomeňte se podělit o své úspěchy v anketě.

Podařilo se vám dohrát hru a sbalit holku?

Ano, asi na 80-100 procent
25% (5 hlasů)
Ano, ale jen na 60-79 procent
15% (3 hlasy)
Z poloviny, tak na 40-59 procent
20% (4 hlasy)
Ne, nešlo mi to! 0-39 procent
40% (8 hlasů)
Celkem hlasů: 20