Seznamka pro pejskaře. Už tam jste?

Pejsek nadevše! Komu se nebude líbit on, nejdu s ním já!
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Milujete svého mazlíčka nadevše na světě, a přesto byste rádi poznali životní lásku? To není problém. Najděte si přítele na venčení i povídání ve svém okolí.

Kdo by řekl, že existuje seznamka dokonce i pro pejskaře. Jenže právě páníčci a paničky chodí se svým čtyřnohým kamarádem na procházky tak často, že už jim to leze na mozek. A tak si potřebují trochu odpočinout povídáním s reálnou osobou. Nejlépe s někým, kdo dlouhé venčení a procházky chápe.

 

Co od toho očekávat? No přece povídání o vašich pejscích nebo dalších zvířátkách. A třeba při hovoru zabrouzdáte na vztahy, rodinu, přátele… Kdoví. Možností je nespočet a nemáte co ztratit.

 

“Dneska je to přesně rok, co se naše smečka dala dohromady. Leckdo už svoje štěstí našel. Tak jako my. Proto bych ráda, aby to nikdo nevzdával. Nemusí to vyjít na první dobrou, může to trvat dlouho, ale důležitý je neztrácet dobrou náladu, užívat si života a poznávat nový lidi,” napsala do seznamky pro pejskaře Veronika.

“Na svou lásku jsem čekala čtyři roky. Netrvalo dlouho a podnikali jsme společně ty nejúžasnější výlety. Navíc mi přivedl do života dalšího skvělýho psího parťáka, s ušima nahoru! Po nich jsem tajně toužila, ale u mýho zvířete to nevyšlo,” směje se Veronika.

 

  • Chcete poznat toho pravého? Zkuste to u nás. Můžete se seznámit i se svým čtyřnohým přítelem. Napište nám do mailu: turcekova@ctidoma.cz svoje jméno, věk, pár informací o sobě a místo, kam chodíte nejčastěji venčit. Obratem vám odpovíme a můžete se objevit u nás v seznamce. Máte to ZDARMA.