Znásilnění za bílého dne! Zabránil mu pejskař

Znásilnění zabránil pejskař
 

V pátek se zcela nahý muž pokusil o znásilnění dosud neznámé ženy. Policie prosí, aby se přihlásila, její svěděctví je totiž stěžejní!

V pátek kolem půl druhé odpoledne došlo ve Kbelích k přepadení dosud neznámé ženy. "Zcela nahý muž svou oběť zatáhl do porostu poblíž živého plotu jednoho z místních domů, povalil ženu na zem a pokusil se ji znásilnit," říká mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. 

Dá se v takovém případě bránit a jak na to? Naučte se odvrátit znásilnění. Důležitá je sebeobrana

Vyrušil ho až náhodný kolemjdoucí, který jej s využitím psa duchapřítomně zadržel až do příjezdu policie. "Policisté 35letého násilníka převezli na nejbližší policejní služebnu a předali kriminalistům. Ti neprodleně zahájili úkony trestního řízení pro přečin znásilnění a výtržnictví," pokračuje Zoulová. 


Vyšetřování komplikuje fakt, že napadená žena nečekala na příjezd policie, z místa v šoku utekla a do současné doby se na policii nepřihlásila. "Její svědectví je však v tomto případu stěžejní," dodává Zoulová. Svou výpovědí může násilníka usvědčit a zároveň ochránit další ženy! Policie žádá, aby se žena ozvala na číslo 158 nebo se zastavila na kterékoli stanici. 

Klíčová slova: