Objevte vaši temnou stránku! Yamaha MT Tour 2016 už v pátek

 

Nastal čas zažít temnou stranu Japonska. Vystavte své smysly nekonečným zážitkům a objevte tajemství nádherných strojů. Prozkoumejte svět MT a posuňte jízdu na motocyklu na další úroveň. Už tento pátek a sobotu na Výstavišti v Holešovicích.

Není to pouze obyčejný testovací den. Ponoříte se do světa MT s jedinečnou večerní party, ztratíte se v moři neonových světel a pulzující zvuk bude balzámem pro vaše unavené uši. Na místě budou k vidění a vyzkoušení všechny modely řady MT – od MT-125 po novinku MT-10! 

V pátek od 19 hodin vypukne Darkside party. Čeká vás koncert kapely Dilated, party s Monster DJem, fireshow a samozřejmě Darkside drinks.

Právě Yamahu MT-10 můžete vyhrát na víkend, stejně jako kurz bezpečné jízdy, okruhové ježdění a další hodnotné ceny. Stačí k tomu jediné - dorazit na Yamaha MT Tour a zúčastnit se soutěže v podobě jízdy pravidelnosti. Nicméně oceněný nebude jen vítěz, ale hned šest nejlepších jezdců. 

Pozor, vstup na akci je volný! V pátek se začíná ve 13 hodin. V sobotu se startuje v deset dopoledne. A pánové, nemusíte se bát "přibalit" děti a manželky, přítelkyně či milenky. O všechny bude postaráno v rámci bohatého doprovodného programu.