Potraviny od farmářů až do domu?

Je libo dobré masíčko?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Kdo by neměl rád jídlo? Projekt "nakupzfarmy.cz" nově začíná nabízet dovoz až do domu. Obyvatelé středních Čech a Prahy se mohou těšit na novinku!

Nebo čerstvé maso?

Projekt „Nákup z farmy“, díky kterému využívají spotřebitelé z Prahy a středních Čech, ale i Hradecka, Pardubicka, Liberecka a Ústecka od jara letošního roku unikátní možnost nákupu kompletního portfolia čerstvých farmářských produktů od pevně vymezeného okruhu ověřených dodavatelů, se rozšiřuje o novou službu, můžete si objednávat nejen na 1 700 zastávek, ale nově i přímo na adresu.

Proč je projekt unikátní? V propojení výroby od prvotních surovin po konečný produkt a přímého prodeje zákazníkům. Nakupovat můžete od 14 ověřených farmářů, všechno je bio a bez "éček".

A nemusí to být jenom jídlo, pivovar Ferdinand vám takhle doveze to nejlepší pivo! Čerstvé pivo až do domu. Netahejte se s basami, přivezou vám je!

„Nejsme žádní překupníci ani velkoobchodníci, ale čeští farmáři a zpracovatelé, rodinné firmy, které ručí za kvalitu svých výrobků vlastním jménem. A dle zájmu spotřebitelů o naši novou službu je znát, že dávají právě kvalitním potravinám s jasnou garancí původu čím dál větší přednost,“ říká jeden z autorů projektu farmář Tomáš Němec, právě jeho Němcova selská mlékárna Radonice je garantem a provozovatelem „Nákupu z farmy“. 

A jak bude služba rozšířená o doručení na adresu zákazníka v rámci Prahy fungovat? V e-shopu si stačí vybrat požadovaný farmářský nákup, který prodejní dodávka doručí na zvolené místo jeden den v týdnu a přesně na stanovený čas.