Popovídejte si z dovolené se svou kočkou po Skypu. FOTOGALERIE

 

Kočičí hotel nabízí pokojíčky vybavené webovou kamerou a luxusními doplňky. Nechybí výhled a dvacetičtyřhodinový servis. Kočku si vyzvednou kdekoli po České republice nebo vás dopraví na letiště.

Odjíždíte na dovolenou, ale zapomněli jste si zařídit hlídání domácích mazlíčků? Již jsme vám přinesli rozhovor o psím hotelu – podívat se na něho můžete zde. Ale ani na kočičky a drobná zvířata nikdo nezapomněl. Podívejte se do fotogalerie na kočičí hotel VIP Cats v Tuřanech u Slaného. I na dovolené můžete zůstat se svou kočkou v kontaktu.

Záběr z webové kamery

Kočku mějte pod dohledem pomocí webových kamer nebo zpráv sms

Některé majitele domácích mazlíčků doslova děsí představa, že týden nebo i více nebudou mít žádné zprávy, jak se jejich miláčkům daří. V extrémních případech páníčkové raději na dovolenou nejedou, tento problém se rozhodl kočičí hotel vyřešit.

„Některé pokoje máme vybavené webovou kamerou, takže majitelé můžou své kočičky sledovat dvacet čtyři hodin denně, v budoucnosti budou mít kamery všechny pokojíčky. Majitel se ale může na kočku podívat pomocí Skype hovoru. Nemáme problém zasílat pravidelné fotky, sms zprávy nebo e-maily, jak se zvířeti daří,“ říká majitelka hotelu Tatiana Lisichkina.

Viktorka a její koťátka shání nový domov, podívejte se na její příběh.
Připravené jsou IQ i laserové hračky.

Kočky jsou královny a ty chtějí luxus

„Každá kočka má vlastní pokojíček, ve kterém nechybí postýlky s huňatou dekou, jídelní sada a hlavně hračky, které pravidelně vyměňujeme za nové a neokoukané. Kočky si zkrátí čas u sisalového škrabadla nebo na obrovské prolézačce,“ pokračuje paní Lisichkina.

Ubytované kočky dostávají superprémiové krmení nebo syrovou stravu, pokud jsou na ni zvyklé. Majitel může ale dovézt krmení, kterým krmí kočku doma.

V každém pokoji je pro kočky připravená čerstvě vypěstovaná tráva a fontánka na pití. Nechybí ani vaničková nebo krytá toaleta, podle toho, na kterou chodí kočička raději. Z velkých oken můžou kočky pozorovat další ubytované svěřence i zahradu.

„Plánujeme rozšíření hotelu o další pokojíky, které budou mít vlastní balkon zaopatřený sítí a časem i venkovní voliéru,“ doplňuje Tatiana.

O mazlíčka se starají dvacet čtyř hodin denně

V kočičím hotelu je neustále přítomný personál, který kočky pravidelně kontroluje a hraje si s nimi. Na pohotovosti mají veterináře, který ke zvířeti dojede kdykoli během dne.

Za poplatek si hotel vyzvedne zvíře kdekoli 

Pracovníci hotelu jsou schopni si kočku vyzvednout kdekoli v České republice za deset korun na kilometr. Pokud si rozhodnete kočku dovézt sami, můžete v době dovolené zaparkovat v hotelovém areálu zdarma. Za necelých pět set korun vás dopraví na Letiště Václava Havla.

Máte více zvířat? I o ně se zde postarají

„V našem hotelu ubytujeme i menší zvířátka. Často jsou u nás králíci, morčata, andulky, papoušci nebo křečci,“ vysvětluje majitelka hotelu.

Ceník ubytování pro kočky

Pokoj Luxe 160 Kč/den
Pokoj De Luxe 190 Kč/den
Pokoje VIP De Luxe 210 Kč/den
Další kočka v pokoji +70 Kč/den
Syrová strava +50 Kč/den