Máte nehezké postelové zážitky? Tyhle vás rozesmějí

Vtipný postelový zážitek má snad každý z nás
 

Máte intimní zážitek, na který neradi vzpomínáte? Po letech se jim smějeme, přestože nám tehdy do smíchu nebylo. Zeptali jsme se lidí, na co dodnes s úsměvem vzpomínají.

  • “Byl tak zpocenej, že mi to kapalo do očí.”
  • “S mým ex přítelem jsem měla první a poslední pokus o sex, byl starší než já, ale že by nabyl nějaké převratné sexuální zkušenosti za svou éru, to se říci nedá. Přísáhám, hodinu jsem mu ten "uzlíček neštěstí" musela kou..t, aby bylo nějaké divadlo, a když už jsem si říkala, že by se s tím dalo jakžtakž pracovat, tak jsem to v půlce jeho procesu musela utnout, vůbec jsem ho v sobě necítila, v mysli jsem si říkala, tak co sakra, kam mi ho do prčic strčil a strčil mi ho někam vůbec? Takže v půlce našeho divadla jsem ho poprosila, jestli by se mohl co nejrychleji obléct a už mi nevolat.”
  • “Nejhorší sex byl ve starým rozvrzaným favoritu, mlátila jsem se do hlavy o střechu, trvalo to “naštěstí” jen cca 2 minuty a se sexem to nemělo opravdu nic společného.”
  • “Hekal u toho jako placená kurva.”
  • “Já měla taky dost pěknej zážitek s ex. Zapadli jsme do postele, hrozně vášnivě jsme se líbali a když už k tomu mělo dojít, tak najednou přestal a s vážnou tváří se mě zeptal: ,,No, a kam s ním?'' Málem jsem se smíchy počurala.”
  • “Byl to slušnej kluk z gymplu, byli jsme v nejlepším, najednou hroznej brek, tak jsem toho radši nechala a odešla domů.”

  • Podělím se s váma o nejhorší historku přítelova sexu. Jeho poprvé s nějakou slečnou - byl nervozni jak sanky v lete… Ona byla dole dost zarostla a sex nestal za nic, protoze to "nejak divne slo" a ze byla cela atmosfera takova "zvlastni", holka nevydala hlasku, on byl z toho rozpacity, co dela spatne a byl dost rad, kdyz to skoncilo. O deset let (je mu 26) pozdeji se dozvedel, ze trefil spatny otvor a proto se o nem cely ty roky tradovalo, ze je gay.”
  • “Moje kamarádka na střední prý spala s klukem a hrozně se jí u toho chtělo prdnout...pak už to ale nemohla vydržet a prostě to pustila...všechno to skončilo tím, že kluk ze sebe dostal jen: Mně to oválo kule.”
  • “Nikdy nezapomenu na příhodu v lese... už jsme byli svlečený, já si sedla na zem a začali jsme.. jenže po pár vteřinách jsem začala šíleně ječet a skákat okolo, protože jsem předtím seděla v obrovským mraveništi plném velikých červených mravenců!!! Oštípali mi celej zadek a já po obou půlkách měla několik měsíců šílený hnědý fleky a bylo to vidět i v plavkách!”
  • “Jó, to my jednou s kámošem kalili u Vystřelenýho Voka na Žižkově, o půlnoci jsme šli domů. Tak mě kámoš vohnul přes zábradlí a bylo to fakt dobrý. Kdyby ale zrovna nešel kolem padesátičlenný průvod německých turistů na hotel. Všichni se zastavili, očumovali nás a pitomě se usmívali. Dokonce si nás pár turistů vyfotilo nebo zatleskalo. V životě jsem se tak nestyděla.” (Smích)