Hledáte chlapa? Přehled nezadaných mužů na ČtiDoma.cz

Hledáte toho pravého? V našem přehledu si vyberete
 

Pohledá mladá žena, rozumný pejskař nebo šestnáctiletý metalista. U nás na seznamce seznámíme každého. Víte, kdo je momentálně single a čeká na vaši odpověď? Zde je přehled všech lidí, které jsme seznamovali ve ČtiDoma Seznamce.

Rádi byste se seznámili, ale nedaří se vám? Na ČtiDoma.cz jsme spustili novou seznamku, kam pravidelně vkládáme ženy a muže, kteří hledají svou životní lásku nebo dlouhodobý svazek, flirt či jen partnera na venčení. V seznamce můžete hledat i přátele, a zatočit tak se samotou. Vyzkoušejte to na vlastní kůži. U nás je seznamování příjemným zážitkem.

 

Jirka je volný k seznámení. Kontaktujte ho

Koho už jsme v seznamce měli? Jako prvního jsme zkoušeli seznámit kolegu Jirku Kábrta (Praha), který s námi již v redakci nepracuje. Přesto jsme pro něj hledali štíhlou intelektuálku. Jirka se mi svěřil, že pár odpovědí obdržel, nakonec ale k setkání nedošlo. Svou intelektuální slečnu, se kterou by chodil na romantické procházky a četl si společně knížky, stále hledá. 

 

Do seznamky se vrhla také Zuzka (Praha), která hledala pohledného sympaťáka. Chlapa, který už ví, co v životě chce a který by se o ni dokázal postarat. Zuzce se líbí vlasatci, ale hlavně aktivní muži, kteří nesedí doma na kanapi. Moc ráda si povídá s lidmi a sem tam zajde na pivko. Jak se dařilo najít toho pravého po vydání článku? Obdržela hned několik desítek odpovědí, dokonce se do ní jeden mladík zamiloval. Zuzku už tedy kontaktovat nemusíte.

 

Evžen se svým psíkem Nerem

Jste-li spíše pejskařky, určitě se nezapomeňte podívat na inzerát Evžena (Nový Bydžov), který hledá hodnou dívku pro společnou cestu životem. Bydlí na přelomu středočeského kraje, kde má svůj vlastní domek se zahradou. Evžen je vášnivým zahrádkářem a rád by našel vyzrálou ženu, která to již má v hlavě srovnané a chtěla by v nejbližší době rodinu. Evžen miluje zvířata, hlavně svého psa, ale také rostlinky. Ještě stále je k mání. 

 

Nedávno své štěstí zkusil také Pavel Bláha (Praha). Ten příliš neholduje klubové zábavě ani koncertům tvrdé hudby, mezi jeho lásku patří klasická kytara a pohyb po kavárnách. Je spíše intelektuálně zaměřený, ale se seznamováním má spíše negativní zkušenosti - nedávno ho třeba oslovila dívka, která nabízí eskort, což mu sdělila až hodinu před setkáním. Pavel nemá problém oslovit dívku či ženu kdekoliv, prý to ale úspěch nemívá, lidé neustále někam spěchají. Doma má kocourka Tlapíka a ještě stále čeká na tu pravou.

Nebuďte v tom sami. Pomocí článku na ČtiDoma.cz se vám ozve zástup nápadníků

Děti má rád také Pavel (Vrchlabí), který miluje rockové koncerty a filmy. Ve volném čase kdykoliv rád pohlídá svou neteř. Navzdory mladému věku hledá partnerku na celý život, jeho bývalá láska ho totiž opustila, když odcestovala znenadání do Ameriky. Je velmi tolerantní a nehledá žádnou modelku, spíše ženu se srdcem na správném místě. Má už zkrátka srovnané priority. Podle našich zdrojů Pavel ještě stále nenašel svou lásku, můžete mu tedy napsat. 

 

A závěrem seznamujeme teprve šestnáctiletého chlapce Vojtěcha (Žďár nad Sázavou), který je zatím nejmladším členem naší seznamky. Vojtěch opravdu miluje metalovou hudbu a je příznivcem myšlenky satanismu, ne však jeho vyznavačem. Ve volném čase píše a skládá hudbu, hraje na cajon a věnuje se naplno hudební skupině, kterou založil. Přestože žije spíše nezdravým životním stylem, věří, že svou partnerku najde. Vojta se mi svěřil, že už několik odpovědí obdržel, oficiálně však ještě partnerku nemá. 

Chcete, abychom vás také seznámili? Dejte nám vědět. Stačí napsat krátký e-mail na adresu: turcekova@ctidoma.cz. Jakmile nám odpověď přijde, zašleme vám krátký dotazník k vyplnění, kde se dozvíme základní informace o vás. Inzeráty jsou momentálně zdarma.