Šestnáctiletá dívka utekla z domova, pomozte ji najít

Neviděli jste ji?
 

Pro každého rodiče je to drsná noční můra. V případě šestnáctileté Sáry Mikanové bohužel opakující se realita. Těžko říct, co stojí za jejím chováním. V každém případě však ne vždy může vše skončit šťastně.

Mladá dívka dne 22. června v 14.30 hodin utekla z budovy Městského úřadu v Příbrami, kde čekala se svým otcem na odvoz do dětského domova. V minulosti byla již několikrát pohřešována, zatím se ji však vždycky podařilo včas najít.

Policie pátrá i po tomto nebezpečném muži. Neviděli jste ho?

Nyní se to však zatím policistům ani dalším zainteresovaným složkám bohužel nepodařilo. Proto se obracejí s prosbou na veřejnost. Veškeré poznatky k pohřešované osobě je možné sdělit na kterékoliv oddělení Policie České republiky, na linku 158 nebo na telefon 974 879 313.

Dívka měla na sobě tmavé kalhoty nad kotníky, tmavé tričko s krátkým rukávem a černé baleríny. Sára je střední postavy 155-165 centimetrů vysoké, má modré oči a hnědé vlasy nyní obarvené na blond. Nejen děti nebo mladiství však dělají svým příbuzným starosti. V tomto případě zmizela matka dvou dětí.