Tajemná dvojnásobná vražda? Muž našel dva zastřelené kamarády

O případu zatím policie víceméně mlčí
 

Mělo to být pohodové odpoledne party tří kamarádů. Změnilo se však v noční můru. Když jeden z přátel dorazil do domu v Hudlicích na Berounsku, našel tam jen dvě mrtvoly. Co se stalo, že to tam vypadalo jako v nějakém hororovém filmu?

Místo pár piv a pokecu strach o život. Asi tak by se daly popsat první pocity, které prožíval člověk, který jako jediný z party tří přátel přežil. Byla to sebevražda? Těžko. Svědčí o tom fakt, že okno do zahrady bylo rozbité, což jasně napovídá násilnému vniknutí. "Příčinu smrti jsme ještě neurčili," nechtěla být sdílnější mluvčí kladenské policie Michaela Nováková. Nikdo se nechtěl vyjadřovat ani k tomu, zda šlo opravdu o střelbu. To se však nakonec potvrdilo z neoficiálních zdrojů, někteří svědci měli dokonce slyšet výstřely. 

Nad Hudlicemi několik hodin kroužil vrtulník. Policie odmítla potvrdit, zda se to týkalo případu dvou mrtvých mužů. 

Případ si okamžitě převzali krajští kriminalisté. Ale ani tam se zatím nikdo nechce pouštět do rozsáhlých závěrů. "Na případu se stále pracuje, bližší informace nebudeme zatím zveřejňovat," nevnesl do případu světlo ani mluvčí Policie ČR Středočeského kraje Jakub Vinšálek. V každém případě je jisté, že byla nařízena soudní pitva, která zřejmě určí další směr vyšetřování. 

Mohlo jít o sousedské spory jako při této tragédii v Kunraticích?

O tom, co se v Hudlicích stalo, se dá tedy zatím jen spekulovat. Stále reálnější je však varianta, že šlo o nějaký druh vyřizování účtů. Ovšem kdo s kým si chtěl co vyřídit, to je zatím ve hvězdách. Nasvědčovalo by tomu i mlčení odpovědných úřadů a institucí. Hrozí snad na Berounsku válka gangů nebo jiné mafiánské praktiky?