Nejlepší BIO marmeláda? Jedině od Šafránky

Pro BIO marmeládu můžete do Čtyřkol
Zobrazit fotogalerii (3)
 

České delikatesy jsou fenoménem dnešní doby a lidé na ně začínají slyšet. Jedny z nejlepších marmelád dělá Romana Šafránková ve své marmeládové kuchyni. Jsou BIO a bez pektinu.

Kromě klasických marmelád a džemů pořídíte třeba i nejrůznější omáčky k masu a sýrům, kde? U marmeládové královny Romany Šafránkové. Svůj dům a dílnu má v obci Čtyřkoly. Před nedávnem vybudovala novou marmeládovou kuchyni, do které můžete zavítat a zakoupit si jedny z nejlepších český delikates.

A čím se marmeláda Šafránka vyznačuje? Nenajdete v ní žádnou chemii, ani pektin. Způsob, kterým ji její stvořitelka vaří, je velmi ojedinělý, což se podepíše samozřejmě i na ceně. Ale kvalita je kvalita a za dobrotu si kde kdo rád připlatí. Navíc si pro své blízké můžete nechat uvařit speciální edici na míru.

O Romaně jste už slyšeli

Romana Šafránková je vážně marmeládová královna. Její dobroty byly oceněny hned několika cenami jako: Nejlepší řemeslný výrobce marmelád na světě, Šampión Šampiónů a dvojitá zlatá medaile na Světovém marmeládovém mistrovství v Anglii pro rok 2015.

Jaké dobroty a kde pořídíte? Marmeláda, která byla oceněna jako nejlepší na světě,  je Citronová Mojito. Dále zakoupíte dobroty jako Meruňky s levandulí, Maliny s tequilou nebo třeba cibuládu.

Kde Romaniny výrobky zakoupíte? Například v Čerčanech, ve Farmářském obchodě Do-Ma, V Benešově (Delikatesy s láskou pro chuť) nebo v Praze (MojeBio, Creative word). Nově pravou českou delikatesu seženete i v obchodním řetězci Billa. Nově můžete zavítat na marmeládové workshopy přímo k Romaně domů. První by měl proběhnout už za 14 dnů.