V pražském bytě se našla dvě mrtvá těla

Policie zatím otazník nevyřešila
 

Příšerný pohled se naskytl lidem v Praze Hostivaři, když otevřeli jeden z bytů v Hornoměcholupské ulici. Šli navštívit příbuzné, místo toho našli pouze dvě těla bez známek života. Jejich smrt navíc nebyla přirozená. 

Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování je policie na informace velmi skoupá. Podle našich zdrojů to však vypadá na sebevraždu, i když kriminálka, která si případ převzala, pracuje i s verzí vraždy. "O podrobnostech zatím nechceme mluvit. Ale mohu potvrdit, že byla nalezena dvě mrtvá těla," potvrdil policejní mluvčí Jan Daněk. 

Tragédie se bohužel stávají. Tato dívka se oběsila v den vysvědčení.

I když není úplně jasné, proč manželský pár zemřel, někteří sousedé tvrdí, že si vzali život úmyslně. Prý byli unavení a život je už nebavil. Tuto verzi by mohlo potvrzovat i prohlášení Daňka, který sebevraždu nepřímo potvrdil. "Jde o velmi nešťastnou rodinnou událost." Na místo tragédie dorazil i koroner, který provedl ohledání těl. 

Tento muž volil odchod ze světa skokem z Orloje.

Kriminalisté se na místě činu zdrželi několik hodin. Krátce po půlnoci jak policie, tak i záchranná služba odjely. Zatímco v tomto případě bude brzy jasno, mnohem více otazníků stále visí nad touto smrtí dvou kamarádů.