Nejlevnější benzín? Poradíme vám, kam pro něj

Neutrácejte zbytečně za drahý benzín
 

Tento týden mají nejlepší ceny na Kutnohorsku, naopak Vranov u Benešova získal prvenství v nárůstu cen. Hlavní tahy si prozatím úspěšně drží příznivé ceny.

O nejlevnějších čerpacích stanicích vás informujeme i o letních prázdninách. Spojili jste si volno se státními svátky a vyrážíte třeba na festival? Podívejte se na přehled festivalů v kraji a na cestu si natankujte nejlevnější benzín.

Cena LPG roste

Kutnohorsko si drží ceny nízko

Nejlevnější benzín si zajeďte natankovat na Kutnohorsko do čerpací stanice ONO v Církvici, litr vás vyjde na 28,50 Kč. V Dymokurech na Nymbursku zaplatíte za litr 28,59 Kč. 28,90 Kč za litr naturalu necháte u Benešova ve Voticích u Oktanu.

V Církvici u ONA natankujete nejen nejlevnější benzín, ale i naftu. Momentálně za 26,50 Kč. O čtyřicet haléřů více zaplatíte na Praze-východ u čerpací stanice Jaroslava Vorla v Horoušanech. Cenu 27,10 Kč nabízí UTA v Kolešově na Rakovnicku.

Nejdražší benzín i naftu mají ve Vranově

Tento týden si drží prvenství v nejdražší ceně benzínu OMV ve Vranově u Benešova, za litr zde chtějí 33,40 Kč. U stejné čerpací stanice mají i nejdražší naftu v kraji, dokonce i za stejnou cenu 33,40 Kč.

O víkendu budou tropy. Zajeďte se osvěžit, podívejte se na velký přehled koupališť!
Natankujte si s námi

Hlavní tahy

Ceny Pap Oilu v Průhonicích se od minulého týdne nezměnily, benzín prodávají za 30,20 Kč a naftu za 27,90 Kč.

Eldostav s.r.o. u D4 prodává natural za 29,90 Kč, o dvě koruny méně zaplatíte za litr dieselu.

Benzina u Rudné nabízí benzín za 29,90 Kč, naftu zde natankujete za 28,90 Kč.

Robin Oil v blízkosti Brandýsu nad Labem si drží cenu za litr benzínu 30,30 Kč, naftu pořídíte za 27,90 Kč.

U Pap Oilu v Poříčanech zaplatíte za benzín 29,40 Kč, nafta vás vyjde na 27,40 Kč.

Cenové skoky v LPG zůstávají

V ceně LPG jsou stále velké rozdíly. Zatímco na Praze 10 v Podleské ulici pořídíte LPG za 10,90 Kč, u Pap Oilu v Jesenici zaplatíte skoro o sedm korun více. Momentálně si zde za LPG účtují 17,49 Kč.