Strážník strhl z oje tramvaje muže, který nechtěl seskočit

Mohlo to skončit tragédií
 

Lidé jsou nepoučitelní a stále raději riskují své zdraví a život. Mladík, který se pokoušel cestovat na oji tramvaje, budiž toho důkazem. Nebýt pohotového zásahu strážníka Městské policie Praha, který ho doslova strhnul na zem, mohlo dojít k daleko větší tragédii.

Muž se chtěl nejspíš pochlubit kamarádům, jaký je borec. V každém případě zřejmě nebyl úplně při smyslech. Jeho chování bylo totiž přinejmenším podivné. Nejprve nasedl na zadní oj tramvaje, která zastavila ve stanici. Na výzvu strážníků, aby okamžitě sesedl, nijak nereagoval.

Doslova revoluce v psychiatrické léčbě nedávno proběhla v Austrálii.

Když začala tramvaj ze zastávky odjíždět, jeden z policistů ho tedy strhl na zem a zabránil tak možná daleko většímu incidentu. Díky včasnému a profesionálnímu zásahu se muž ani nikdo další nezranil. To však nebylo zdaleka všechno.

Muž se totiž ani pak nechtěl podvolit a strážníky chtěl napadnout. "Musela mu být nasazena pouta. I poté se však muž choval dost zmateně, měl problémy s orientací a mluvil sám se sebou," potvrdil mluvčí Městské policie Rudolf Rubeš. Agresor u sebe dokonce ani neměl doklady.

Možná se budete divit, ale na ulici můžete potkat i nahého vlkodlaka.

Proto byl předveden na Policii ČR, kde bylo rozhodnuto o přivolání rychlé záchranné služby, která muže převezla na psychiatrii do jedné z pražských nemocnic. Všichni doufají, že nebude dál nijak nebezpečný a pokud ano, že se nedostane zpět do ulic. Není to tak dávno, co z Bohnic utekl nebezpečný narušený muž.