V Mladé Boleslavi se našlo štěně a koťata zavázaná v krabici

Na náměstí v Mladé Boleslavi nalezli štěně, znáte majitele?
 

Dvouměsíční fenka byla nalezená na náměstí v Mladé Boleslavi, na majitele čeká v útulku v Lysé nad Labem. Do stejného útulku byla převezená také tři koťata, která se našla na začátku víkendu zavázaná v krabici.

Zajímavě začal víkend pro obyvatelku Mladé Boleslavi, která na Komenského náměstí našla opuštěné štěně. Ihned kontaktovala zdejší městskou policii, která si pro pejska přijela. Policie prozatím nechala fenku na policejní služebně v Palackého ulici, kde v kotci marně čekala na majitele.

Po dlouhém živoření na zahradě vzali Charlieho do útulku. Stále však čeká na nový domov.

Fenka je asi dvouměsíční kříženec černé barvy. Mladou fenku převezli strážníci do útulku pro opuštěná zvířata v Lysé nad Labem. V útulku vyhlíží nového majitele, který by jí dal domov.

Oslavili jsme Světový den veterinářů. Poděkovali jste tomu svému?

Další možností je, že se štěně stalo nevhodným dárkem za vysvědčení. A noví majitelé se takto rozhodli situaci vyřešit. Přes všechna nabádání a varování veterinářů, útulků a neziskových organizací se stále setkáváme s tímto problémem.

Rozmyslete si tedy dobře, jak děti za vysvědčení odměnit, někdy postačí třeba výlet. Zvíře není dárek na týden, ale na pár let. 

V Mladé Boleslavi se našla koťata zavázaná v krabici

V Mladé Boleslavi se na začátku víkendu nalezla tři malá koťata, která byla zavázaná v krabici. Chvíli nato našla zdejší obyvatelka další opuštěné kotě hnědočerné barvy.

Všechna koťata putovala za psí slečnou do útulku v Lysé nad Labem.